JOYETECH KIT

JoyeTech er et oplagt valg, hvis man gerne vil slippe for et fladt batteri, netop som behovet for lidt damp er allermest presserende. En af de mest elskede features ved JoyeTech er nemlig netop Pass Through-teknologien. Den går igen i de fleste af pakkeløsningerne, og den gør det muligt at dampe samtidig med, at e-cigaretten lader.

Læs mere >>

JOYETECH KIT Der er 6 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 179 Kr.

Joyetech eGo AIO kit Joyetech eGo AIO kit
0 Anmeldelse(r)

Joyetech eGo AIO kit

Gratis Fragt

JOYETECH KIT 4333

Alt i en eGo AIO fra Joyetech eGo AIO gælder alt-i-én. Den er ganske nem og praktisk at bruge. Selvom den er lille, kan den producere en kraftig damp.Joyetech eGo AIO indeholder:1 stk. eGo AIO batteri2 stk. BF SS316 0.6 ohm1 stk. eGo A10...

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 189 Kr.

Joyetech eGo AIO kit - Nye farver Joyetech eGo AIO kit - Nye farver
0 Anmeldelse(r)

Joyetech eGo AIO kit - Nye farver

Gratis Fragt

E-CIGARET KIT 9199

Alt i en eGo AIO i nye farver fra Joyetech eGo AIO gælder alt-i-én. Den er ganske nem og praktisk at bruge. Selvom den er lille, kan den producere en kraftig damp.Joyetech eGo AIO indeholder:1 stk. eGo AIO batteri2 stk. BF SS316 0.6 ohm1...

Joyetech eGo AIO Box Kit 2100 mAh Joyetech eGo AIO Box Kit 2100 mAh
  • På tilbud!
  • -10%
  • -10%
0 Anmeldelse(r)

Joyetech eGo AIO Box Kit 2100 mAh

Gratis Fragt

JOYETECH KIT 6165

eGo AIO Box fra Joyetech eGo AIO Probox 2100 mAh er den perfekte fusion mellem en nem "begynder-damp" og en damper som vil glæde selv den største "damp-veteran". Uanset hvordan du damper, bliver du ikke skuffet. AIO box...

198,00 kr.
220,00 kr.
Læg i indkøbskurv

MIX 2 STK.
SPAR 10 %
PR STK. 170,10 Kr.

Joyetech AIO Kit 1700 mAh Joyetech AIO Kit 1700 mAh
0 Anmeldelse(r)

Joyetech AIO Kit 1700 mAh

Gratis Fragt

JOYETECH KIT

Joyetech AIO Kit 1700 mAh Joyetech Ego Aio har en god, lommekompakt størrelse med en skjult air flow-kontrol. Joyetech Ego Aio har en lang batteriholdbarhed, og dens LED batteri-indikator fortæller dig, hvornår det er tid til en opladning....

E cigaret kit fra JoyeTech

Der findes en hel stribe færdige kits fra JoyeTech. Producenten har været på markedet siden 2007 og ved, hvad brugerne vil have.

Det afspejler sig bestemt også i de mange pakkeløsninger, som både er billige i forhold til den rigtig gode kvalitet. Det gælder også selv de helt tunge pakkeløsninger med f.eks. Evic VT og Atlantis, der inkluderer både Sub-ohm, variabelt output, Air Flow Control og meget mere.

E-cigaretten tilsluttes blot en adapter eller sættes direkte til computeren, og så kan man dampe videre – alt imens batteriet restituerer.

Mange forskellige JoyeTech e cigaret modeller

Udviklingen går utvivlsomt i retning af de store, voluminøse e-cigaretter, men der er fortsat mange, der foretrækker diskretion og elegance. Hører du til sidstnævnte gruppe, bør du se nærmere på Eroll-C-kittet, der er et af markedets mest elegante løsninger.

Kort sagt er det et smart ”cigaretetui,” hvor der både er integreret powerbank og plads til din e-cigaret.

Der findes mange forskellige JoyeTech e cigaret modeller; blandt andet eGo type kit, AIO kit, eVic, eGo One, eGrip, Penguin og Exceed.

Du får selvfølgelig også separate dele til din JoyeTech e-cig – f.eks. de populære tanke Cuboid og Ultimo.

Nyskabende E cigaretter fra JoyeTech

Der findes E cigaretter fra JoyeTech for alle. JoyeTech forstår nemlig at aflæse markedet og udvikle produkter der er innovative og nyskabende. Dette har sikret JoyeTech stor success på e-cigaret markedet.

Den indsigt JoyeTech tilbyder e-cigaret markedet inspirere os til at have fingeren på pulsen, og altid sælge produkter der er top tunet til ethvert behov. Derfor kan vi også varmt anbefale JoyeTech.

Se hele vores udvalg af el cigaretter her.

Se alt fra Joyetech her.