JOYETECH KIT

Joyetech er top-innovator på e cigaret markedet, både hvad angår design og funktionalitet af deres produkter. Høj kvalitet er kendetegnet af Joyetech, hvor fokus er på udvikling af komplette ecigaret kits.

Læs mere >>

JOYETECH KIT Der er 7 varer.

Aktive filtre

E cigaret kit fra JoyeTech

Der findes en hel stribe stribe færdige kits fra JoyeTech. Producenten har været på markedet siden 2007 og ved, hvad brugerne vil have.

Det afspejler sig bestemt også i de mange pakkeløsninger, som både er billige i forhold til den rigtig gode kvalitet. Det gælder også selv de helt tunge pakkeløsninger med f.eks. Evic VT og Atlantis, der inkluderer både Sub-ohm, variabelt output, Air Flow Control og meget mere.

JoyeTech er et oplagt valg, hvis man gerne vil slippe for et fladt batteri, netop som behovet for lidt damp er allermest presserende. En af de mest elskede features ved JoyeTech er nemlig netop Pass Through-teknologien. Den går igen i de fleste af pakkeløsningerne, og den gør det muligt at dampe samtidig med, at e-cigaretten lader. E-cigaretten tilsluttes blot en adapter eller sættes direkte til computeren, og så kan man dampe videre – alt imens batteriet restituerer.

Mange forskellige JoyeTech e cigaret modeller

Udviklingen går utvivlsomt i retning af de store, voluminøse e-cigaretter, men der er fortsat mange, der foretrækker diskretion og elegance. Hører du til sidstnævnte gruppe, bør du se nærmere på Eroll-C-kittet, der er et af markedets mest elegante løsninger. Kort sagt er det et smart ”cigaretetui,” hvor der både er integreret powerbank og plads til din e-cigaret.

Der findes mange forskellige JoyeTech e cigaret modeller; blandt andet eGo AIO, eVic, eGo One, eGrip, Penguin og Exceed.

Du får selvfølgelig også separate dele til din JoyeTeche-cigaret – f.eks. de populære tanke Cuboid og Ultimo.

Nyskabende E cigaretter fra JoyeTech

Der findes E cigaretter fra JoyeTech for alle. JoyeTech forstår nemlig at aflæse markedet og udvikle produkter der er innovative og nyskabende. Dette har sikret JoyeTech stor success på e-cigaret markedet.

Den indsigt JoyeTech tilbyder e-cigaret markedet inspirere os til at have fingeren på pulsen, og altid sælge produkter der er top tunet til ethvert behov. Derfor kan vi også varmt anbefale JoyeTech.