KANGERTECH TANKE

KangerTech er markedsledende, når det kommer til e-cigaretter, og de er særlig kendt for deres tanke, som med tiden er blevet virksomhedens speciale. Succesen skyldes især kvaliteten af produkterne; KangerTechs tanke lever op til alle krav i både USA og Europa, herunder CE, RoHS og SGS, og overholder selvfølgelig også de internationale ISO 14000 miljøstandarder.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

KANGERTECH TANKE Der er 1 produkt.

Aktive filtre

KØB 3 PK. (9 stk.)
SPAR 78 Kr.
PR. PK. 75 Kr.

1 pk. Kangertech CL-CE4 - 1.6 ml
1 pk. Kangertech CL-CE4 - 1.6 ml

  1 pk. Kangertech CL-CE4 - 1.6 ml

  Gratis Fragt

  KANGERTECH TANKE

  CL CE4 Tank fra Kangertech Nu med børnesikring og TPD-godkendelseDen rummer 1,6 ml e-juice, CE4 passer til alle vore eGo og eVod e-cigaret modeller - Samme gode oplevelse.Fast lav pris på denne CE4 clearomizer. Denne...

  101 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Kangertech Tank findes i flere forskellige modeller

  Alle større KangerTech-tanke i sortimentet har indstilling af air flow control, og de nyere modeller i SubTank-serien giver derudover mulighed for at dampe med Sub-ohm.

  Udviklingen inden for dampverdenen går mod stadigt større tanke, så uanset om du blot kan lide at kunne dampe længe eller måske endda er med på Sub-ohmbølgen, hvor dampskyerne er tætte og tunge, anbefaler vi at købe store tanke.

  KangerTech tilbyder med den nye SubTank Plus en kapacitet på helt op til 7 ml., men mindre kan naturligvis også gøre det. I den modsatte ende af skalaen finder du bl.a. SubTank Mini Evod-modellerne, som er perfekte, hvis du foretrækker lidt mindre dimensioner af dampergear.

  Kangertech Tanke passer til mange e cigaretter på markedet

  En særligt vigtig del af e-cigaretten er coilen. Selv om coilen ikke fylder så meget, er det ikke desto mindre her, magien sker, og en god coil kan tage dampoplevelsen til nye højder. Det ved KangerTech alt om, og derfor er der fokus på innovation og udvikling af coils med ny teknologi.

  Priserne på udstyret fra KangerTech er billige i forhold til kvaliteten, og vi har stensikkert et godt tilbud til dig!

  Se kundernes favoritter hos mærket Smok: TFV-Mini v2TFV12 Baby Prince og Resa Prince Gold Beast