Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

NIKOTIN BASE 10ml 70VG/30PG

Viser et enkelt resultat

NikotinBase VG70/PG30

 

VPG/VG Nikotinbaser – Dannelsen af damp

Nikotinbasen er den væske, du bruger i din e-cigaret, som bliver til damp ved forbrænding i din coil. Uanset om du er ved at lægge smøgerne på hylden, er i fuld gang eller bare har lyst til at prøve den skønne damp, er du kommet til det helt rigtige sted. Easy to Smoke er stedet til at finde sine dampprodukter. Baserne består 100% af EU-godkendte stoffer, så du er sikret den bedste kvalitet, når dampen skal nydes. Nicotine base pg30/vg70 er den mest brugte base til dampende oplevelser.

Hos Easy to Smoke kommer baser i 10 ml baser/shots med nikotin. De kan anvendes sammen med VG-baser og aromaer til at skabe helt egne og unikke smagsoplevelser, mens nikotin base i bund og grund blot er en smags- og duftløs væske. Væsken forekommer i sin rene form, hvorfra der så tilsættes lige den smag man vil have.

Her hos Easy to Smoke har vi to forskellige nikotinbaser, så du kan købe lige præcis dem som passer til dig – alt efter hvilket VG/PG-forhold, samt nikotinstyrke du ønsker. Ud over den specifikke smagsoplevelse indeholder de kun propylenglycol og vegetabilsk glycerin – harmløse stoffer der også anvendes i fødevareindustrien og må indtages af mennesker. Indholdsstofferne. Både PG og VG er luft- og farveløse væsker. Dog er der lidt forskel på disse væsker. Begge er giftfri og sikre for mennesker at indtage.

De almindelige bivirkninger som øget trang til tørst og ondt i halsen vil dog også hurtigt aftage, da kroppen vænner sig mere og mere til det. 3 mg nikotin base svarer til 3 cigaretter dagligt, 6 mg nikotin base svarer til 6-8 cigaretter om dagen, 12 mg nikotin base svarer til ca. 12-14 cigaretter og endeligt svarer 18 mg. nikotin base svarer til omtrentligt 18 cigaretter om dagen – alt sammen med damp, dog uden alle de skadelige stoffer og trælse lugt for omgivelserne.

MTL og DTL

Der findes 2 måde at nye damp på. Den ene måde MTL (mund-til-lunge) og minder meget om at ryge en cigaret. Dampen trækkes ind i munden inhaleres og trækkes ned i lungerne. Her bør væsken ikke være så intens, som når du damper på en sub-ohm-tank Her kan væsken derfor være tyndere med en blanding på 50VG/50PG.

 

Glycerin giver ekstra power

De fleste nikotinbaser kommer i forholdet 30 % PG og 70 % VG for en meget tung og blød smag, Et højt VG-indhold er det bedste hvis dampskyerne skal nå nye højder. Et højt VG-indhold påvirker dog også smagen med lidt ekstra sødme, mens det mindre PG-indhold giver en aroma-smag og mindre halskras. For en lidt tyndere smag kan du eventuelt prøve med forholdet 50VG/50PG med mere tryk på smagen og samtidig mere halskrads.

 

Hvad bruges nikotin base 50/50 10 ml?

>Med en ligelig fordeling af PG og VG bruges de til de dampere, der ønsker en normalt mængde dampudvikling og det karakteristiske halskrads som også findes i almindelige cigaretter. Via denne base kan du helt selv mikse din egen e-væske derhjemme, der smager præcist som du vil have det. Vi har alle smagsoplevelser fra herlige hindbær, kåd kaffe, herlig kage og meget meget mere. Ligeledes har vi nikotin baser med et nikotinindhold fra 0 mg til og med 20 mg, så både smag og styrke er præcis som du ønsker dem. Og du kan altid tilpasse styrken og opleve nye smagsoplevelser.

 

Hvad bruges nikotin base 70/30 til?

Med mindre PG er der tilsvarende tilsat mere VG for en helt anden type oplevelse med masser af damp. Med andre ord er en nikotinbase med blandingsformholdig 70/30 er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker store mængder damp. Her kan en stærk aroma være det helt rigtige, da et lavere VG-forhold hæmmer smagen lidt. Til denne nikotinbase kan der købes forskellige smagsoplevelser med den rette e-væske med netop det indhold af nikotin, som du har lyst til.

 

Vegetabilsk Glycerin

Den anden del af en nikotinbase består af den farveløse og luftfri VG sukkeralkohol, der er udvundet af vegetabilske fedtstoffer og har e-nummeret Den blødgørende og og fugtighedsbevarende væske hjælper til at forlænge fødevarers holdbarhed og er meget tyktflydende ved stuetemperatur.Dampning med en sub-ohmstank, varmes væsken højere op, og e-juicen skal kunne holde til mere. Denne metode kaldes DL / DTL (direkte-til-lunge), hvor man damper på e-cigaretten som at trække vejret gennem den, hvor det kommer direkte ned i lungerne. Til dette anbefales nikotin base 70/30.

 

PG:

Propylenglycol, også kaldet PG, minder rigtig meget om glycerin, men med andre egenskaber. Den bærer smagen og giver det velkendte halskrads som også fås ved rygning. Hvis du er vild med dette, kan du med fordel vælge en nikotin base med et højere niveau af PG. Den tyndere konsistens i forhold til VG giver mindre snask, men til gengæld mere krads og smag.

 

VG:

Den farmaceutiske, farveløse, flydende og lugtfri væske associeres med fugtighed. VG optager nemt vanddamp fra omgivelserne, hvilket gør den rigtig god til at dampe. Baseret på vegetabilske fedtstoffer styrer den niveauet af damp. Jo højere VG-niveau, jo mere egnet til Sub Ohm dampning er de. Den tykkere konsistens kan være mere snasket end væsker med højere indhold af PG. 

Vores nikotinbaser består alle af vegetabilsk glycerin (VG) samt propylen glykol (PG). VG er den tykke væske, og PG er den tynde væske der bedst lader aromaessenserne binde sig til. Med andre ord – jo tykkere nikotinvæske, jo højere koncentration af aroma er der brug for. Nikotinbasens tykkelse afhænger helt af e-cigaretten og de tilhørende coils. Med andre ord handler det om at finde den passende smagsoplevelse og så sørge for at den har rigtige sammensætning og rette nikotinniveau – 0, 6, 16 eller 20 mg. E væske 70 VG 30 PG er noget af det hotteste inden for dampverdenen. Nikotin Base er en såkaldt ”filler” – en farve- og smagsløs væske som danner grundlaget for en god e-juice. Der er allerede tilsat nikotin, og du kan frit vælge mellem styrkerne 3, 6, 9 eller 12 milligram pr. milliliter, eller eventuelt en helt nikotinfri udgave. Den ønskede styrke vælges i forbindelse med bestillingen. 

For at få en brugbar e-juice, skal den helst smage af noget, enkelt en aroma som menthol, tobak, eller du kan lade den kreative damp få frit løb og blande dine helt egne smagsoplevelser – kun fantasien sætter grænser. I starten kan man sagtens nøjes med at tilsætte en enkelt aroma, men man opdager helt nye sider af dampning ved at prøve at blande selv og komme væk fra de helt

Selvblanding af e-juice

Når først man er kommet lidt i gang med at dampe, kan det også være en ide at selvblande med flere forskellige væsker end at købe dampklar væske. Her er det vildt praktisk at bruge nikotin base kittet, men det kan også fungere ved at købe en stor mængde base og selv regne ud hvor meget nikotin man skal bruge. Ud over base skal man bruge aroma samt mindre flasker til sine dampende sjove eksperimenter. 

Du kan være helt tryg ved brugen af Nikotin Base fra Easy to Smoke, for vi har kun ingredienser af højeste farmaceutiske kvalitet og renhed, både når det gælder propylenglykol (PG), vegetabilsk glycerin (VG) og tilsat nikotin. Disse tre ingredienser indgår normalt i alle former for e-juice, men med Nikotin Base er du sikret ingredienser i absolut topklasse. En god nikotin base er med andre ord basis for masser af gode dampoplevelser med fokus på dine ønsker og behov og muligheder for at skabe noget helt nyt. Du skal ikke lade dig blive forskrækket over de kemisk klingende navne i ingredienserne – alt er som beskrevet fødevaregodkendt og er med andre ord noget vi indtager og er i nærheden af hver eneste dag uden fare af nogen art. Alle udvalgte, af både e-cigaretter, e-juices og nikotinbaser samt alle vores andre varer, har lige så stort fokus på de bedste produkter og på kun at udvikle de bedste produkter solgt gennem Easy to Smoke. Eksempelvis forarbejdes og tappes basen i et helt iltfrit miljø, så råvarerne ikke oxideres.

Hvad modtager jeg?

Easy to Smoke har et stort udvalg af baser, som du kan både finde i små flasker med 10 ml. nikotinvæske, men vi sælger også kits hvis du har mod på at kaste dig ud i nogle ufarlige blandingseksperimenter til lave priser og maksimalt mange sjove dampoplevelser. Her modtager du en flaske, der på forhånd er delvist fyldt med en VG/PG base uden nikotin samt nikotinbaser i flasker á 10 ml. væske, som skal blandes i den store flaske med base. Herefter rystes blandingen, og så mangler du blot at finde en eller adskillige lækre aromaer, så du kan fylde munden med velsmagende damp og lave store og velduftende skyer. 

Nikotin base 18 mg. er meget kraftigt og svarer til 18 cigaretter om dagen, men smager blot dejlig og blødt med den rette nikotinbase, mens base 70/30 3mg nikotin er en blødere dampoplevelse. Når du skal finde din smag, kan du med fordel kigge under vores e-væsker. Måske har du allerede en favoritsmag hvis du har dampet længe, måske er du ny på området og skal prøve lidt forskelligt af, eller du er helt ny i dampen. Under alle omstændigheder har Easy to Smoke det helt rigtige til dig – uanset om du er til frisk mint menthol, stærk tobak, specielle smagsoplevelser der emmer af mexikansk ørken eller hvad du end kunne tænke dig. Du har drømmene, vi har dampene til at gøre dine drømme til virkelighed.

Kun det bedste for at gøre det Easy to Smoke

Alle baserne er fødevare- og sikkerhedsgodkendt og findes på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside over anmeldte produkter og leveres med sikrede låg så hverken børn eller dyr risikerer at få fat i det. Du skal blot klemme låget for at åbne den med en holdbarhed på 1 år, når den er åbnet og blandet tilstand samt 2 år efter køb i lukket tilstand. I både lukket og oplukket tilstand bør den opbevares dem mørkt, tørt, køligt og utilgængeligt for børn og dyr. Vi kan til gengæld love at voksne vil nyde hver en lille dampsky og vil længes efter mere.