SMOK COILS

Her finder du de originale coils, som passer til SMOK-tankene. Husk at vælge den rigtige coil, da de som regel er skræddersyet til den specifikke model. Nogle af de populære SMOK-coils tæller TFV8 Baby Beast, Minos Q2 Replacement og Helmet.
Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

SMOK COILS Der er 7 varer.

Aktive filtre

6940695618170

KØB 2 PK.
SPAR 30 Kr.
PR. PK. 141 Kr.

3 stk. Smok Mini V2 S1 Coils 0,15 OHM
3 stk. Smok Mini V2 S1 Coils 0,15 OHM

  3 stk. Smok Mini V2 S1 Coils 0,15 OHM

  Gratis Fragt

  SMOK COILS SMO075300

  Smok Mini V2 S1 Coils 0,15 OHM Disse brændere er opbygget med Mesh eller Net, som begge er kendt for at give den mest intense smag, og de tykkeste skyer, disse Mini V2 S1 coils har et single coil setup hvor der er brugt Mesh (trådnet) til coil....

  156 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Coils fra SMOK

  SMOK er en del af e-cigaretgiganten ShenZhen IVPS Technology, som er blandt de førende i branchen. Derfor ved man også, hvad man får, når man køber produkter fra SMOK, og det gør sig også gældende med de aldeles lækre coils.

  En coil er altafgørende for en e-cigaret. En coil er en brænder, som opvarmer din e-væske, så du kan nyde den tætte og smagfulde damp. Uden en coil fungerer e-cigaretten slet ikke, og derfor skal du have en løs brænder, som de også kaldes. ”Løs,” fordi de kan og skal udskiftes jævnligt, da de vil brænde sammen med tiden.

  Selvom coils ikke holder så længe, er der stadigvæk stor forskel på kvaliteten af dem, og med en coil fra SMOK kan du være sikker på, at du har købt et ordentligt produkt. SMOK er producent af kvalitetscoils, som de konstant forbederer og udvikler.

  En coil fås i dag til billige penge, så gør dig selv en tjeneste og køb et par ekstra, når du allerede er i gang – vi har med sikkerhed et godt tilbud til dig!

  Andre kunder anbefaler også coils som Nautilus BVCiSmoka Melo 2 og  V8 Baby-Q4