TILBEHØR SELVBLANDER

Udstyr og tilbehør til bland selv eVæske. Det er nemt, køb Aroma, Nikotinbase, tom 30 ml flaske og en doseringssprøjte. Så er du i gang med selvbland e-juice.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

TILBEHØR SELVBLANDER Der er 7 varer.

Aktive filtre

KØB 3 x 3 STK.
SPAR 36 Kr.
PR STK. 37 Kr.

3 stk. Spidskapsler

  3 stk. Spidskapsler

  Gratis Fragt

  GENFYLDNINGS FLASKE A307-000

  Skruelågs Spidskapsler Gør det lettere at blande din Aroma med disse spidslågs kapsler. Specifikationer:Materiale: HDPE (Hvid) Kapselstørrelse: 28 mm Kompatibel med: 500 ml genfyldningsflasker Antal: 3 stk.

  49 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Tilbehør selvblander

  Her finder du alt det udstyr, du skal bruge, for at komme i gang med selv at blande din e-væske.

  Du får brug for det rette værktøj, når du skal blande selv – det vil sige flasker til din selvblandede væske samt en lille sprøjte eller pipette, som hjælper dig med at få juicen over i flasken på en nem og ikke mindst hygiejnisk måde.

  Doseringssprøjter med plads til 1 eller 5 ml.

  Hos os finder du genfyldningsflasker med plads til 10, 30, 50 eller 100 ml. samt doseringssprøjter med plads til 1 eller 5 ml., så der er masser af muligheder for, at du kan få det, lige som du vil have det.

  Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvordan du bedst blander din egen væske, så den bliver lige, som du ønsker, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon – vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme godt i gang med at blande selv.

  VPG-baserne findes som 50/50 eller 70/30

  Ud over udstyret skal du bruge en base. VPG-baserne findes som 50/50 eller 70/30, og de fås både med og uden nikotin – og hos Easy to Smoke har vi selvfølgelig et bredt udvalg af baser.

  Derudover skal du bruge aroma, som du naturligvis også finder hos os. Så mangler du blot en tom flaske og en doseringssprøjte, og så er du klar til at blande din egen e-juice!

  Bruger du en tank, hvor du ikke damper sub ohm, bør du som udgangspunkt vælge en VPG-base i en 50/50-blanding. Basen er lidt tyndere og er derfor nemmere at dampe, end når du vælger 70/30. Man kan godt komme til at vælge en base, som er for tyk til tanken, og som dermed gør det svært at få suget noget ordentligt damp ud af e-cigaretten.

  VPG-base i en 70/30-blanding

  Benytter du derimod en sub ohm-tank, skal du vælge at gå med en VPG-base i en 70/30-blanding. Ellers kan du – modsat fornævnte problem – opleve, at væsken bliver for tynd, og så kan den simpelthen risikere at løbe ud; hvilket selvfølgelig også gør det svært at få en god dampoplevelse. 70/30-basen er lidt mere drøj i brug end 50/50, og derfor vil du opleve, at den holder lidt længere.

  Ud over basen får du som nævnt også brug for en aroma, der kan give din væske smag. Der findes et hav af aromaer, som kan bruges til selvbland, og ikke alle skal blandes i samme forhold – men det er op til dig, hvordan du allerbedst kan lide at blande din base og med din aroma. Der findes dog naturligvis guidelines til hver enkelt aroma. Husk, at du ikke kan dampe din aroma rent – den skal blandes op med en base.

  Blandet din base med din aroma

  Når du har blandet din base med din aroma, skal du ryste flasken godt, og så skal den sættes til modning for at få smagen til at træde mere frem. Lad den gerne stå i mindst 7 og gerne op til 14 dage, før du tager væsken i brug – så har den nemlig fået mere kraft på smagen og vil være lækker og behagelig at dampe.

  Opbevar ikke din væske i køleskab, men gerne i et mørkt og køligt rum.

  Det er sjovt at blande selv, fordi du kan specialdesigne din e-juice, så den bliver nøjagtig, som du gerne vil have den – og så skal du ikke dampe meget selvblandet juice, før det er billigere end at købe færdigblandede e-væsker.