SMOK KIT

Når du køber et Smok Tech kit får du ikke bare en e cigaret. Både design og teknologi er i topklasse og vil få selv de mest entutiastiske dampere til, at spærre øjnene op.

Læs mere >>

SMOK KIT Der er 1 produkt.

Aktive filtre

SMOK R-KISS KIT MED TFV-MINI V2 SMOK R-KISS KIT MED TFV-MINI V2
  • På tilbud!
  • -15%
  • -15%
0 Anmeldelse(r)

SMOK R-KISS KIT MED TFV-MINI V2

Gratis Fragt

SMOK KIT 18513

R-KISS KIT MED TFV-MINI V2 er fra SMOK Ligger godt, både i hånden og i lommen. I kittet får du også TFV-Mini V2 tanken, en opfølger til en af de mest populære sub-ohm tanke nogensinde.Sammen med de nye A1 og A2 mesh-coils, er du...

312,12 kr.
367,20 kr.
Læg i indkøbskurv

Med et SmokTech kit får du meget for pengene

SMOK er det førende mærke indenfor intelligent e-cigaretdesign. SmokTech er kendt for sin banebrydende teknologi. Udover at være de første, der lancerede dual-coils og batterier med variabel spænding og effekt, var Smok også mærket bag det første mod med Bluetooth.

En Smok damper er fyldt med teknologi

Det rå udtryk i deres produkter og den gedigne kvalitet er et sikkert tegn på, at du har fået et SmokTech-produkt i hænderne. Smok er det primære brand fra virksomheden ShenZhen IVPS Technology Co Limited.

SmokTech holder til i Shenzhen City, hvor hovedparten af verdens produktion og udvikling af e-cigaretter har samlet sig, og virksomheden er helt i front, når det gælder udvikling af ny teknologi til e-cigaretter.

Smok har dog ikke kun fokus på teknologien, men lægger også vægt på den gedigne kvalitet. Det bliver helt tydeligt, når man står med produktet i hånden.

SmokTech har udviklet en app og er desuden ekstremt populære på Instagram, hvor de har hundredetusindvis af følgere.

Se hele vores udvalg af e smøger her.

Se alt fra Smok her.