SMOK KIT

SmokTech, også populært kaldet Smok, tilbød som de første nogensinde mods med variabelt output. Derfor kommer alle deres mods med variabelt output – naturligvis med undtagelse af de mekaniske mods. Udvalget indeholder kraftige box-mods (helt op til 220W med Alien Baby Beast) samt mange forskellige andre mods, som alle ligger godt i hånden.

Læs mere >>

SMOK KIT Der er 3 varer.

Aktive filtre

Med et SmokTech kit får du meget for pengene

Når du køber et SmokTech kit får du ikke bare en e cigaret. Både design og teknologi er i topklasse og vil få selv de mest entutiastiske dampere til, at spærre øjnene op.

SMOK er det førende mærke indenfor intelligent e-cigaretdesign. SmokTech er kendt for sin banebrydende teknologi. Udover at være de første, der lancerede dual-coils og batterier med variabel spænding og effekt, var Smok også mærket bag det første mod med Bluetooth.

En Smok damper er fyldt med teknologi

Det rå udtryk i deres produkter og den gedigne kvalitet er et sikkert tegn på, at du har fået et SmokTech-produkt i hænderne. Smok er det primære brand fra virksomheden ShenZhen IVPS Technology Co Limited. SmokTech holder til i Shenzhen City, hvor hovedparten af verdens produktion og udvikling af e-cigaretter har samlet sig, og virksomheden er helt i front, når det gælder udvikling af ny teknologi til e-cigaretter.

Smok har dog ikke kun fokus på teknologien, men lægger også vægt på den gedigne kvalitet. Det bliver helt tydeligt, når man står med produktet i hånden.

SmokTech har udviklet en app og er desuden ekstramt populære på Instagram, hvor de har hundredetusindvis af følgere.