ASPIRE KIT

På meget kort tid er Aspire i dampverdenen blevet kendt for at være et skridt foran konkurrenterne i udviklingen af e-cigaretter og e-kit. Du får det ypperligste i design, ydelse og teknologi der forenes i en unik dampoplevelse og en aromatisk inspiration.

Læs mere >>

ASPIRE KIT Der er 6 varer.

Aktive filtre

Aspire AVP Pro Kit med 2ml Aspire AVP Pro Kit med 2ml
  • Ny
0 Anmeldelse(r)

Aspire AVP Pro Kit med 2ml

Gratis Fragt

ASPIRE KIT 23424

AVP Pro Kit 2ml fra Aspire Pakningsdetaljer 1 x Aspire AVP Pro batterienhed (1200 mAh) 1 x Aspire AVP Pro Pod 2ml 1 x Aspire AVP Pro Standard Coil 1,15ohm 1 x Aspire AVP Pro Mesh Coil 0,65 ohm 1 x Type-C kabel 1 x Brugervejledning 1 x...

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 199 Kr.

Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh
0 Anmeldelse(r)

Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh

Gratis Fragt

ASPIRE KIT 6643

PockeX Pocket AIO med et batteri på 1500 mAh fra Aspire   Som navnet antyder, er det en lille, kompakt sag, som med sine kun 117.7mm i længden og 19.7mm i diameter, passer perfekt i lommen, men udover at være kompakt, er...

Aspire Reax Mini Kit Aspire Reax Mini Kit
  • På tilbud!
  • -7%
  • -7%
0 Anmeldelse(r)

Aspire Reax Mini Kit

Gratis Fragt

ASPIRE KIT 21081

Reax Mini Kit fra Aspire Aspire kommer nu med et nyt fantastisk "mini" -sæt. Den leveres med den nyeste Tigon-beholder, med blot et par klik på en knap for at ændre de seks forudindstillede Watt muligheder. Det har et indbygget batteri...

408,27 kr.
439,00 kr.
Læg i indkøbskurv
0 Anmeldelse(r)

ASPIRE - NAUTILUS AIO kit

Gratis Fragt

ASPIRE KIT

Nautilus AIO fra Aspire Det generelle design minder om Aspire - Breeze 2; måden at påfylde væske, er ved at trykke de to knapper på hver side ind, så podden "hopper" op. Man løfter så den orange gummiprop op og fylder sin yndlings væske i. I...

E cigaret kit fra Aspire

Vores e cigaret kits fra Aspire indeholder masser af teknologi og spændende løsninger, og ved at købe færdige pakkeløsninger sikrer du dig, at alle de enkelte dele fungerer perfekt sammen, så du får mest muligt ud af din investering.

Pakkeløsningerne indeholder forskellige ting afhængigt af prisen, men du får altid tank, battericoil og lader med i købet. Du kan læse mere om hvert enkelt kit og hvad det består af ved at klikke dig ind på det.

Aspire stiler efter det bedste af det bedste både med hensyn til ydelse, teknologi og design, og de nægter at gå på kompromis. Kvaliteten afspejler sig i prisniveauet, som ligger lidt over middel. Til gengæld får du rigtig meget for pengene på alle fronter, og i det lange løb betaler det sig at investere i kvalitet frem for ofte at skulle udskifte de enkelte dele.

Prøv den populære Aspire PockeX AIO

Som du også kan se under vores bestseller kategori er Aspire PockeX en af vores mest populære løsninger. Den er nem og elegant, og ligger i et rigtigt fornuftigt prisleje.

Aspire findes i mange forskellige modeller. Udover Aspire Pockex findes; Aspire Nautilus, Aspire BreezeAspire Zelos og Aspire Cleito.

se alle vores e cigaret startpakker her.

Se alt fra Aspire her.

Aspire Kit – Aromatisk inspiration

Teknologi der lader dampen stige

Til hver Apsire e-cig får du som minimum tank, batteri, coil og lader, så du kan slippe dampens skønne essens løs for maksimalt udbytte og fedeste damp. Du skal altså ikke bekymre dig om, om delene passer sammen som ved køb i løssalg, men bare sætte dampen i gang og udnytte alle e-muligheder.

Kig under hvert enkelt kit for at se, hvad der yderligere medfølger af dampende lækkerier.

Dampende skønt starter kit

Den middelmådige pris afspejler sig på ingen måde i oplevelsen. Vi er sammen med anmeldere og vores kunder enige om at Aspire er et ledende fyrtårn i en dampet verden med mange middelmådige produkter.

Ud over startkits tilbydes også løsdele som tankebatterier og coils, både med integrerede og udskiftelige dele. Uanset om du skal bruge et starter kit, en nautilus e cig eller andet e-kit, er Aspire en lille investering i fantastisk fremtidig damp med få fremtidige udgifter. Easy to Smoke har udvalgt en perlerække af fremtidssikrede e-muligheder, som vi ønsker at dele med dig. En af vores absolutte favoritter er Aspire PockX AIO, men fra Aspire kommer der så meget spændende og nyt, at det skal opleves – det er kinesisk kvalitet når det er allerbedst.

Se alt fra Aspire her.