ASPIRE KIT

Aspire er på kort tid blevet markedsledende inden for udvikling af nye teknologier til e-cigaretter, og mere end 25 patenterede produkter inden for de sidste år taler for sig selv – de forstår simpelthen at forbedre dampoplevelsen.

Læs mere >>

ASPIRE KIT Der er 8 varer.

Aktive filtre

E cigaret kit fra Aspire

Vores e cigaret kits fra Aspire indeholder masser af teknologi og spændende løsninger, og ved at købe færdige pakkeløsninger sikrer du dig, at alle de enkelte dele fungerer perfekt sammen, så du får mest muligt ud af din investering.

Pakkeløsningerne indeholder forskellige ting afhængigt af prisen, men du får altid tank, batteri, coil og lader med i købet. Du kan læse mere om hvert enkelt kit og hvad det består af ved at klikke dig ind på det.

Aspire stiler efter det bedste af det bedste både med hensyn til ydelse, teknologi og design, og de nægter at gå på kompromis. Kvaliteten afspejler sig i prisniveauet, som ligger lidt over middel. Til gengæld får du rigtig meget for pengene på alle fronter, og i det lange løb betaler det sig at investere i kvalitet frem for ofte at skulle udskifte de enkelte dele.

Prøv den populære Aspire PockeX AIO

Som du også kan se under vores bestseller kategori er Aspire PockeX en af vores mest populære løsninger. Den er nem og elegant, og ligger i et rigtigt fornuftigt prisleje.

Aspire findes i mange forskellige modeller. Udover Aspire Pockex findes; Aspire Nautilus, Aspire Breeze, Aspire Zelos og Aspire Cleito.