INNOKIN TANKE

Har du investeret i et kit fra fantastiske Innokin, er det en god idé at tilkøbe tilbehør og løsdele ved samme lejlighed! På den måde kan du forlænge dine produkters levetid, og skulle en tank eller coil blive slidt eller gå i stykker, er det nemt og bekvemt, hvis du allerede har en ny løsdel liggende i skuffen. Så spar dig selv for ventetid og nedslidte løsdele ved at investere i et lager på forhånd!

Læs mere >>

INNOKIN TANKE Der er 2 varer.

Aktive filtre

0 Anmeldelse(r)

Innokin Prism T18II Tank 2 ml

Gratis Fragt

INNOKIN TANKE 18492

Prism T18II Tank 2 ml fra Innokin Designet til at give rygere en helt fantastisk damp oplevelse. Pakningsdetaljer:1 stk. Innokin Prism T18 Tank Parametre:• Kapacitet: 2 ml Funktioner:1. 2 ml e væske kapacitet.2. Godkendt...

0 Anmeldelse(r)

INNOKIN ZLIDE TANK

Gratis Fragt

INNOKIN TANKE 21203

Zlide Tank 2 ml fra Innokin Designet til at give rygere en helt fantastisk damp oplevelse. Innokins nye tank, hedder selvfølgelig ikke Zlide for sjov. Tanken er udstyret med et super nemt påfyldningssystem. PAKKEN INDEHOLDER:...

Tank til Innokin kit

Her finder du vores udvalg af Innokin-tanke. Husk at vælge den tank, der passer til din e-cigaret – og er du i tvivl om, hvilken tank du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få vejledning – vi har altid et godt tilbud til dig!

Innokin er et fremragende valg

Produkterne fra Innokin er intet mindre end teknologiske mesterværker, som sikrer dig en fabelagtig dampoplevelse – hver gang. Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, er Innokin et sikkert valg, hvis du ønsker kvalitet og unikt design til en god pris. Har du endnu ikke købt et kit fra Innokin her, men overvejer det blot, kan du se vores udvalg – med mængde rabat.

Innokin stiler efter at være e-cigaretternes svar på en Rolls Royce, og det gør de aldeles godt med deres teknologiske formåen, smukke design, brugervenlighed og tårnhøje kvalitet!

Smukke, billige og robuste tanke

Innokin har en vision om at skabe lækre, minimalistiske designs, og det ses især på deres kurvede tanke, som fremhæver den enkle skønhed, virksomheden stiler efter. Men produkterne fra Innokin er ikke bare fantastiske at se på – de er både robuste og i en kvalitet helt for sig. Hvad end du vælger Proton, Zlide, Zenith, Endura eller en femte model, kan du være stensikker på at få en smuk e-cigaret, som holder længe og holder til meget.

Vores tank til Innokin Endura T18 med en maksimal udgangseffekt på 14 watt fås i tre flotte farver. Tanken er billig, slidstærk og smukt designet – præcis som Endura e-cigaretten.

Udskiftning af tank

Du skal selv vurdere, hvornår din tank trænger til en udskiftning, men man siger som udgangspunkt, at den skal skiftes ca. hver tredje uge – naturligvis afhængigt af, hvor ofte du damper. Du kan evt. skrive udskiftningsdatoen i din kalender, så du ikke glemmer det.

Der kan dog også opstå akutte situationer, som gør, at du skal skifte tanken øjeblikkeligt. Det kan f.eks. være, hvis du støder eller taber den, da tanken ofte er lavet af glas. Det kan også ske, at der pludselig ikke dannes nok damp, eller at det begynder at smage brændt, når du damper.

Her kan det være løsningen at skifte tanken ud. Den brændte smag kan dog også skyldes, at det er på tide at udskifte din coil – er det tilfældet, finder du selvfølgelig også coils til dit Innokin kit hos Easy to Smoke. Du kan finde vores udvalg af innokin coils ved at klikke her