SONY BATTERIER

SONY BATTERIER Der er 2 varer.

Aktive filtre

Sony er en global og markedsledende virksomhed, som har opdaget et spirende marked indenfor e-cigaretter og tilbehør. Selskabet er japansk og blev grundlagt i 1946. Dengang havde virksomheden en kapital på 530 dollars og 8 medarbejdere, men det har i dag udviklet sig til navnet Sony.

Sony er blevet kendt for at levere kvalitet, når det gælder elektronik, og det er ikke en undtagelse i deres produktion af batterier til e-cigaretter. Ofte ser man, at batterier med mange ampere til eksempelvis Sub-ohmdampning har en begrænset levetid, men Sony tilbyder lang levetid samt hele 30 ampere til under 100 kroner, så alle har her mulighed for at få et kraftfuldt batteri til en stærkt overkommelig pris.

Når man bruger så kraftige enheder, skal man selvfølgelig passe på, men Sony giver alle disse batterier deres ”Sony safe chemistry”-label, hvilket er deres personlige garanti på, at det fungerer, som det skal.

Udover de 30 ampere har batterierne høj mAh, hvilket betyder, at batteriet holder længere uden opladning. Sony er en af de eneste leverandører, der kan tilbyde så meget energi samtidig med den lange levetid pr. opladning – de har bl.a. et bredt udvalg af 18650 mAh-batterier.

Husk dog på, at man aldrig skal køre batteriet helt dødt, før man genoplader det.

Sony er for dig, der er kvalitetsbevidst, men samtidig ønsker en god pris.