Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

NIKOTIN BASE 10ml 50VG/50PG

Viser alle 2 resultater

NIKOTINBASE

Denne Nicotine Base PG50/VG50 kan dampes rent, men kan også blandes op og dermed fortyndes. Denne nikotinbase fås som PG50/VG50 væske. Vælg frit mellem 3 mg nikotinbase, 6 mg nikotinbase eller 12 mg nikotinbase, alt efter hvilken nikotinstyrke du foretrækker. PG50/VG50 passer godt til mindre tanke, og dem der damper MTL. Dette er en tynd juice, og den kan derfor bedre løbe igennem de små tanke.

HVAD BETYDER PG/VG?

For at vælge en nikotinbase, der passer til dig, må du tage stilling til den ønskede mængde af PG og VG. Forholdet mellem disse to er nemlig afgørende for den endelige e-væske. Både PG og VG findes allerede som tilsætningsstoffer i mange mad- og forbrugsvarer.

PG (Propylen Glycol): tyndtflydende og smagsforstærkende. Giver dampen udseende af røg, hvilket får oplevelsen til at minde om rygning. VG (Vegetabilsk Glycerin): tyktflydende med særlig indflydelse på dampen, da denne primært dannes af VG. Hvis indholdet af VG er højt, så vil dampen også være mere fyldig. Dog kan VG have indflydelse på smagen af e-væsken, da det har en sødlig smag.
Der er derfor en hårfin balance mellem forholdet af VG og PG, når man samtidig skal tage hensyn til damp og smag. PG og VG er opgivet i procent.

Det betyder at NikotinBase PG50/VG50 er en blanding af 50% PG og 50% VG. Hvilket forhold, du ønsker til din e-væske, er en smagssag, så du kan med fordel prøve dig lidt frem eller blive inspireret af det blandingsforhold, der er i din yndlings færdigblandede e-juice. Som tommelfingerregel kan du dog bruge, at jo mere og fyldigere damp, des mere VG, mens jo mere intens smag, des mere PG.

GUIDE: BLAND-SELV VÆSKE

Brug gerne en ren flaske/beholder til at blande e-juicen i. Derudover er det en god idé at bruge små engangssprøjter til at afmåle aroma og nikotinbasen.

Du blander nikotinbase således:

  • Afmål 20% aroma og hæld det i en tom flaske
  • Afmål 80% nikotinbase og hæld i samme flaske som aromaen
  • Ryst flasken så base og aroma blandes sammen
 

Start gerne med at lave portioner af 10 ml, indtil du har fundet den helt rigtige blanding. 10 ml giver cirka 5 opfyldninger, da de fleste tanke kan indeholde 2 ml e-væske. Når du har blandet e-væsken, kan den bruges med det samme. Du kan dog med fordel lade den trække, så nikotinbase og aroma får tid til at blande sig sammen.

OPBEVAR VÆSKEN KØLIGT

Din færdigblandede e-juice bør opbevares mørkt og køligt. Mange vælger at bruge køleskabet for også at sikre, at det er køligt, selv når det er varmt udenfor. Du kan eventuelt opbevare flaskerne i en æske, så du undgår, at de bliver påvirket af køleskabets lys, når det åbnes.