VAPORESSO COILS

Husk på, at coils generelt er billige – det gælder også udvalget fra Vaporesso - så sørg for at bestille et par ekstra til en god pris, når du alligevel placerer en ordre.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VAPORESSO COILS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

I denne kategorioversigt finder du coils fra det amerikanske mærke Vaporesso. Vaporesso udmærker sig ved at have state of the art-teknologier implementeret i alle deres produkter, og de forsøger herigennem at rykke grænserne for, hvad e-cigaretter kan tilbyde forbrugerne; uanset om man måtte være en erfaren damper eller helt ny i dampverdenen. Ligeledes er et af Vaporessos klare fokuspunkter i udviklingen af deres udstyr, at sikkerheden er i orden. Der er altså blevet arbejdet med at gøre både hardwaren ekstremt sikker.

Derfor kan man også på Vaporessos officielle hjemmeside finde alle certifikater over hvilke undersøgelser, deres produkter gennemgår. Vaporesso er understøttet af materialeundersøgelsen MSDS, Material Safety Data Sheet, der undersøger de materialer, der er blevet benyttet for at producere den givne e-cigaret. Dertil er de også understøttet af RoHS-testen, der undersøger alle produkterne for skadelige kemikalier, der kunne have en indflydelse på din dampoplevelse. Alle produkter fra Vaporesso testes udførligt, før de sendes ud til forhandlere over hele verden.


En af de popuklre coils fra Vaporesso, som har fået glimrende reviews, er Vaporesso GT Core Coil, som passer til NRG Mini-tanken og fås i fire forskellige modeller; GT2, GT4, GT6 og GT8.

Se andre coils for det populære brand Aspire her