Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

INNOKIN COILS

Viser alle 4 resultater

Coils til dit Innokin kit

I denne kategori finder du coils til dit Innokin kit.

Hvad enten du har investeret i Proton, Zlide, Zenith, Endura eller en femte model, har du investeret i en model, som er simpel og minimalistisk, men også robust og slidstærk i en klasse helt for sig.

Innokin har gjort sig kendt som e-cigaretternes Rolls Royce med deres unikke design, robusthed og høje kvalitet – og så får du Innokins produkter til en særdeles rimelig pris.

Hvis du endnu ikke har købt et kit fra Innokin, men indtil videre bare har ladet det blive ved tanken, kan du finde vores udvalg af Innokin kits her.

Slidstærke coils med rabat

Vores coils til Innokin Endura T18 med en maksimal udgangseffekt på 14 watt fås i pakker med fem til kun 119 kroner – og du får dine coils endnu billigere, hvis du køber flere pakker ad gangen.

Vi tilbyder nemlig en mængderabat på 10 kroner pr. pakke! Og med de ikke mindre end 24 præcisionsborede e-væskehuller får du masser af smag allerede fra første sug.

Udskiftning af coils

Alle tanke bruger coils, som er en sliddel, der holder fra alt mellem en og fire uger. Holdbarheden kommer an på, hvor ofte samt hvor meget man damper, men også hvilken væske, man damper. De tykkere og sødere e-væsker – typisk med smag af slik eller frugt – slider som regel mere på din coil end de tyndere væsker uden sødestoffer – det kan f.eks. være en væske med smag af menthol.

En tommelfingerregel er, at din coil holder mellem to og tre uger, hvis du bruger din e-cigaret lige så ofte, som du ville tænde en smøg, hvis du røg 20 cigaretter om dagen. Damper du mindre end det, vil din coil derfor naturligvis holde længere.

Ud over udskiftning af coils skal din tank ind imellem også skiftes, fordi den bliver slidt eller simpelthen går i stykker. Du kan finde vores udvalg af tanke til Innokin kits her

Vi vil gerne hjælpe dig!

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsdel til dit kit, eller ønsker du vejledning før din næste investering, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end du er nybegynder eller erfaren damper – og vi har altid et godt tilbud til dig.