EGO TYPE TANKE

En tank - eller clearomizer - skal passe til dit batteri. Hvis batteriet har eGo-gevind, skal tanken også have det - og det er ikke nogen selvfølge. Er du ny i forhold til e-cigaretter og i dampverdenen i det hele taget, kan det måske virke lidt forvirrende, at ikke alle produkter er kompatible.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

EGO TYPE TANKE Der er 2 varer.

Aktive filtre

KØB 3 PK. (9 stk.)
SPAR 78 Kr.
PR. PK. 75 Kr.

1 pk. Kangertech CL-CE4 - 1.6 ml
1 pk. Kangertech CL-CE4 - 1.6 ml

  1 pk. Kangertech CL-CE4 - 1.6 ml

  Gratis Fragt

  KANGERTECH TANKE

  CL CE4 Tank fra Kangertech Nu med børnesikring og TPD-godkendelseDen rummer 1,6 ml e-juice, CE4 passer til alle vore eGo og eVod e-cigaret modeller - Samme gode oplevelse.Fast lav pris på denne CE4 clearomizer. Denne...

  101 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Her finder du forskellige former for eGo Type Tanke

  Men e-cigaretter er ikke anderledes end så mange andre produkter: Producenterne kappes om at skabe og udbrede netop deres standard, og derfor er der flere forskellige slags; også når det gælder gevind.

  Heldigvis er det nemt nok, for der er sådan set kun to standarder at forholde sig til: nemlig eGo-gevind og 510-gevind. Når du køber en ny tank til batteriet - eller nyt batteri til tanken - skal du derfor huske at sikre dig, at de begge arbejder med samme gevindtype.

  Især 510-gevindet ser ud til i stigende grad at overtage markedet. Du kan dog med en 510-eGo connector mellem tank og batteri bruge næsten alle tanke sammen med næsten alle batterier. Vær dog stadig opmærksom på blandt andet temperaturstyring og sub-ohm, da det dog er en nødvendighed, at batteriet her er kompatibelt.

  Se det populære mærke Aspire's store udvalg af tanke her