510 GEVIND

Easy to Smoke tilbyder dig her en komponent, der kan åbne nye veje ind i dampverdenens forunderlige univers.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

510 GEVIND Der er 3 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 30 Kr.
PR STK. 107 Kr.

Vapeson eGo Batteri 2200 mAh
Vapeson eGo Batteri 2200 mAh

  Vapeson eGo Batteri 2200 mAh

  Gratis Fragt

  VAPESON BATTERIER

  Vapeson eGo batteri 2200 mAh. Det har også en perfekt størrelse, som du kan holde i hånden, en nyligt tilføjet knap til at starte dampning og give information om batteriets kapacitet. Batteriet er udstyret med både 510 og eGo-gevind, som betyder...

  122 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Hvad er en 510 gevind?

  Som den vigtige sammenkobling mellem e-cigarettens batteri og tank sørger et gevind for at man kan bruge forskellige batterier og brændere sammen.

  Det forbinder dem og giver dermed kompatibilitet, selvom produkterne ikke er fremstillet af samme producent. Her bruges 510 gevindet ofte til lidt mere avancerede tanke og batterier.

  Absolut avanceret men afgørende og anvendelig

  510 gevindet er et standard-gevind. Med dette kan batteri og brænder nemt kombineres, men for at det reelt skal fungere, afhænger også af e-cigaretten og batteriets tekniske egenskaber.

  Gevindet gør det nemt at skifte hardwaredele ud, der ligesom f.eks. mobiltelefoner har forskellige tilslutninger alt efter model. Dette standardgevind gør det nemmere at kombinere lige de produkter du ønsker at bruge.

  510 gevindet er dog ofte en smule mere kompliceret at bruge end andre gevind, men den kan åbne helt nye muligheder for dejlig dampning.

  Hvor ofte har du ikke stået i en frustrerende situation med en tank som du gerne vil bruge sammen med et utal af fede mods, men at det ikke var muligt?

  Lad dine dampfrustrationer gå op i røg sammen med de skadelige cigaretter, for med 510 gevindet åbner sig en verden af muligheder for dig.