E-POD TANK

E-pods er meget hurtigt gået hen og blevet populære på e-cigaretmarkedet, og det er bestemt ikke uden grund. De er lette at medbringe på farten på grund af deres kompakte størrelse, de er nemme at bruge, og så er de billige, hvilket især er interessant for nybegyndere.

Læs mere >>

E-POD TANK Der er 3 varer.

Aktive filtre

82221709167

KØB 2 Pakker (8 stk.)
SPAR 48 Kr.
PR STK. 107 Kr.

KICK MAX POD KICK MAX POD
0 Anmeldelse(r)

KICK MAX POD

Gratis Fragt

KICK MAX PODS DK 2365

KICK POD TANK FRA MAX Specifikationer: Genopfyldelig 1,5 ml Magnetiske stik Silikone lågbeskyttelse Kompatibel med nikotinsalt Kompatibel med almindeligt nikotin POD's der passer til KICK MAX. Disse POD's er ændret en smule fra...

KØB 3 Pakker (6 stk.)
SPAR 75 Kr.
PR STK. 85,00 Kr.

VAPORESSO Podstick Pod VAPORESSO Podstick Pod
0 Anmeldelse(r)

VAPORESSO Podstick Pod

Gratis Fragt

E-POD TANK

VAPORESSO Podstick Pod Pods til  Vaporesso PodStick serien- kommer i 2 forskellige varianter, kan indeholde 2 ml e-væske som sikre en god smag på væskerne. PodStick Pod specifikationer Vaporesso genopfyldelige pods...

Epod med e væske er klar til at dampe i din Nordik e cigaret

På den måde er det nemlig ikke en alt for stor investering, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal begive sig ud på en langvarig damprejse eller ej.

En e-pod er tank og mundstykke i én og samme enhed, som bare skal klikkes direkte på batteriet. Det giver blandt andet mulighed for at skifte mellem forskellige pods uden nødvendigvis at skulle dampe færdig på den ene først. På den måde kan man nemt og bekvemt skifte mellem flere forskellige smage.

De væsker, som findes i e-pods fra Nordik, produceres i Danmark og er af højeste farmaceutiske kvalitet. Derfor er e-juice fra Nordik et oplagt valg for dig, der går efter dansk højkvalitetsvæske.

Væskerne fås med både 6, 12 og 18 mg. niktotin og fås selvfølgelig også helt uden.

E-juicen findes i et udvalg af forskellige smage fra frugt til klassisk tobak. Herpå siden finder du smagene Jordbær, Æble, Saftig fersken, MentholVirginia Tobak og RY4.