E-POD TANK

E-pods er meget hurtigt gået hen og blevet populære på e-cigaretmarkedet, og det er bestemt ikke uden grund. De er lette at medbringe på farten på grund af deres kompakte størrelse, de er nemme at bruge, og så er de billige, hvilket især er interessant for nybegyndere. Læs mere >>

E-POD TANK Der er 11 varer.

Aktive filtre

1 pk. Nordik e-pods Jordbær
  • Mængderabat!
0 Anmeldelse(r)

1 pk. Nordik e-pods Jordbær

Gratis Fragt

NORDIK 18193

Jordbær fra Nordik e-pods Væsken i denne E-pod har den uimodståelige smag af de friskeste, søde jordbær, lige fra bedet, klar stil at spise. PAKKEN INDEHOLDER:2x1,5ml Nordik E-pod

89,00 kr.
Læg i kurv

Epod med e væske er klar til at dampe i din Nordik e cigaret

På den måde er det nemlig ikke en alt for stor investering, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal begive sig ud på en langvarig damprejse eller ej.

En e-pod er tank og mundstykke i én og samme enhed, som bare skal klikkes direkte på batteriet. Det giver blandt andet mulighed for at skifte mellem forskellige pods uden nødvendigvis at skulle dampe færdig på den ene først. På den måde kan man nemt og bekvemt skifte mellem flere forskellige smage.

De væsker, som findes i e-pods fra Nordik, produceres i Danmark og er af højeste farmaceutiske kvalitet. Derfor er e-juice fra Nordik et oplagt valg for dig, der går efter dansk højkvalitetsvæske.

Væskerne fås med både 6, 12 og 18 mg. niktotin og fås selvfølgelig også helt uden.

E-juicen findes i et udvalg af forskellige smage fra frugt til klassisk tobak. Herpå siden finder du smagene Jordbær, Æble, Saftig fersken, Menthol, Tobacco, Virginia og RY4.