E-POD TANK

E-pods er meget hurtigt gået hen og blevet populære på e-cigaretmarkedet, og det er bestemt ikke uden grund. De er lette at medbringe på farten på grund af deres kompakte størrelse, de er nemme at bruge, og så er de billige, hvilket især er interessant for nybegyndere.

Læs mere >>

E-POD TANK Der er 3 varer.

Aktive filtre

6958947131575

Køb 3 STK.
SPAR 81 Kr.
PR STK. 42,00 Kr.

Aspire AVP Pro POD 2 ml Aspire AVP Pro POD 2 ml

  Aspire AVP Pro POD 2 ml

  Gratis Fragt

  TANK RESERVEDELE 23435

  YDERLIGERE INFORMATION Aspire AVP Pro-pod har bekvemt lækagefrit fyldningssystem med bundfyld, bare fjern den magnetisk fastgjorte pod fra enheden, og vend pod'en for at afsløre den fjederbelastede lækagebestandige ventil. Aspire AVP Pro-pod er...

  KØB 3 Pakker (6 stk.)
  SPAR 75 Kr.
  PR STK. 85,00 Kr.

  VAPORESSO Podstick Pod VAPORESSO Podstick Pod

   VAPORESSO Podstick Pod

   Gratis Fragt

   E-POD TANK

   VAPORESSO Podstick PodPods til  Vaporesso PodStick serien- kommer i 2 forskellige varianter, kan indeholde 2 ml e-væske som sikre en god smag på væskerne.PodStick Pod specifikationerVaporesso genopfyldelige pods...

   Epod med e væske er klar til at dampe i din Nordik e cigaret

   På den måde er det nemlig ikke en alt for stor investering, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal begive sig ud på en langvarig damprejse eller ej.

   En e-pod er tank og mundstykke i én og samme enhed, som bare skal klikkes direkte på batteriet. Det giver blandt andet mulighed for at skifte mellem forskellige pods uden nødvendigvis at skulle dampe færdig på den ene først. På den måde kan man nemt og bekvemt skifte mellem flere forskellige smage.

   De væsker, som findes i e-pods fra Nordik, produceres i Danmark og er af højeste farmaceutiske kvalitet. Derfor er e-juice fra Nordik et oplagt valg for dig, der går efter dansk højkvalitetsvæske.

   Væskerne fås med både 6, 12 og 18 mg. niktotin og fås selvfølgelig også helt uden.

   E-juicen findes i et udvalg af forskellige smage fra frugt til klassisk tobak. Herpå siden finder du smagene Jordbær, Æble, Saftig fersken, MentholVirginia Tobak og RY4.