E-CIGARET KIT

Det er slut med tilsætningsstoffer i det, vi ryger. Med de billig e-cigaret kit har du det, du skal starte med, på nær e-juice. Det kan du også købe hos os. Du kan så selv vælge hvor meget nikotin din e-juice skal indeholde - så husk og køb e-juice til dine e-cigaretter. Men glem alt om at købe e-cigaretter i butikkerne. De kan ikke være konkurrencedygtige på prisen. Handel i stedet hos os, så får du de bedste e-cigaretter, de billigste e-cigaretter og dermed den mest favorable e-cigaret pris.

Læs mere >>

E-CIGARET KIT Der er 35 varer.

Aktive filtre

Startsæt e-cigaret

Et stort udvalg af billige kvalitets e-cigaretter som kan købes som startsæt.

Her kan du købe billige e-cigaret startsæt af høj kvalitet. Under e-cig startpakke finder du vores elektronisk cigaretter, blandt andet eGo AIO fra Joyetech, og PockeX AIO fra Aspire. Vi har også fået exceed D19 kit fra Joyetech, som er en elektronisk e cigaret. e-cigaret startsæt kan også forstås som e-cigaret startpakke.

Kom godt igang med din el cigaret

Vi stræber mod at have de bedste e-cigaretter til vores kunder, bl.a. eGo e-cigaret da denne er en billig og god løsning inden for E-cigaretter. Køb e-cigaretterne fra os og få en god damp cigaret.

Du sparer både penge og dit helbred bliver bedre. En e-cigaret har nemlig den kvalitet, at det er en røgfri cigaret. Det er derfor at mange kalder det en damp cigaret.

Bedste startpakke e-cigaretter

Vores webshop giver damp entusiaster en meget detaljeret analyse af de bedste cigaretter i Danmark. Hvert aspekt af de bedste e cigaret udbydere er blevet dækket. Ovenfor har vi rangeret de bedste elektroniske cigaretter samt virksomheder på en lang række forskellige faktorer. Det er vores håb, at vores webshop vil gøre det nemmere for dig at tage en beslutning når du skal købe den bedste cigaret.

Billige e smøger

Vi vil gøre alt for at have de billigste e-cigaret startsæt inden for de bedste e-cigaretter, derfor har vi valgt ikke at have nogen fysisk e cigaret butik, da dette ville højne priserne på vores produkter. Derimod vil netop en webshop komme vores trofaste kunder til gode. Ved køb af en e-cigaret vil du kunne mærke, at din pung føles tungere i lommen.

De billige e smøger består af en nikotin patron som indeholder flydende nikotin. Når en bruger inhalerer, vil en lille batteridrevet forstøver omdanne en lille mængde væske nikotin til damp. Indånding af nikotin damp giver brugeren en nikotin hit på sekunder i stedet for minutter med plaster eller tyggegummi. Når brugeren inhalerer, vil et lille LED-lys på spidsen af ​​din el smøg lyse orange for at simulere en rigtig cigaret.