E-CIGARET KIT

Det er slut med at inhalere røg eller damp med tilsætningsstoffer! Med et e cigaret startsæt har du alt, du skal bruge, for at komme i gang med at dampe, på nær e væske – men det kan du selvfølgelig også købe hos os. Du kan selv vælge nikotinstyrke, smag og tæthed af damp i din e-juice, så du kan tilpasse din dampoplevelse lige nøjagtigt til dine personlige præferencer. Men glem alt om at købe din e-cigaret i butikkerne! De er sjældent konkurrencedygtige på prisen. Handl i stedet hos os, så får du både de bedste og de billigste e-cigaretter. Vi har altid et godt e cigaret tilbud!

Læs mere >>

E-CIGARET KIT Der er 31 varer.

Aktive filtre

KICK MAX STARTER KIT farve Rød KICK MAX STARTER KIT farve blå
  • Mængderabat!
  • Ny
0 Anmeldelse(r)

KICK MAX STARTER KIT

Gratis Fragt

KICK MAX POD KIT

Starter pod kit fra KICK Der er ingen knapper på KICK MAX, hvilket er en af grundende til at den er super nem at bruge. Man sætter blot pod’en i og så er den klar til at bruge. En indikator lyser når e-cigaretten er opladet og i brug. Når...

255,00 kr.
Læg i kurv

Kom godt i gang med din e cigaret

Vi bestræber os på at kunne tilbyde den bedste e cigaret til vores kunder; bl.a. eGo e-cigaretten, som er en billig og god løsning inden for e-cigaretter fra den meget anerkendte virksomhed Joyetech. Køb e-cigaretterne fra os og få en rigtig god elektronisk cigaret! Du sparer penge, og dit helbred vil relativt hurtigt blive mærkbart bedre. En e-cigaret har nemlig den kvalitet, at det er en røgfri cigaret. Det er derfor, mange kalder det en dampcigaret.

Vores webshop giver nybegyndere såvel som dampentusiaster en detaljeret analyse af de bedste e-cigaretter i Danmark. Hvert aspekt af de bedste e cigaret udbydere er blevet dækket, og så har vi rangeret de bedste elektroniske cigaretter samt virksomheder på en lang række faktorer. Det er vores håb, at det på den måde vil gøre det nemmere for dig at tage en beslutning, når du skal købe den bedste e cigaret i vores webshop.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med en hjælpende hånd!

Hvad inkluderer et e cigaret startsæt?

I en e cigaret startpakke får du alt, du skal bruge, for at komme i gang med at dampe. Et e cigaret kit indeholder både en tank, et batteri og en oplader. Inden du tager dit startsæt i brug, skal du lade batteriet helt op for at give det den længst mulige levetid. Når batteriet er helt opladet, skal du fylde e væske i tanken.

Det er vigtigt, at du lader tanken stå med væsken i fem-ti minutter for at sikre dig, at væsken har lagt sig korrekt på plads i coilen. Det er coilen, der danner dampen, og hvis væsken ikke har stået længe nok i tanken, vil vattet i coilen ikke være ordentligt gennemvædet, og din damp vil smage brændt, når du forsøger at dampe på din nye e-cigaret.

Når du først er kommet godt fra start, vil dampningen fremover gå som en leg!

Skal du købe noget ved siden af dit e cigaret startsæt?

Det eneste, der ikke er inkluderet i din e cigaret startpakke, er den e væske, du ønsker at dampe. Du skal derfor blot tilvælge en e juice til ordre for at blive helt klar til at dampe.

Derudover anbefaler vi, at du tilkøber ekstra coils, da de vil blive slidt og få brug for at skulle udskiftes jævnligt. Coils er billige og nemme at skifte, og det er en rigtig god idé at have dem liggende, før det bliver akut, for at undgå at falde i cigaret-fælden, mens man venter på nye coils. Desuden kan det være en god idé at købe en nåleflaske, som gør påfyldningen af væske på e-cigaretten nemmere.

Hvilket e cigaret startsæt skal du vælge?

Et stort udvalg af billige kvalitets e-cigaretter kan efterhånden købes som startsæt. Hos os kan du købe billige e-cigaret startsæt af høj kvalitet. Under 'E-cig startpakke' finder du vores elektroniske cigaretter; blandt andet eGo AIO fra Joyetech og PockeX AIO fra Aspire.

Vi har også fået exceed D19 kit fra Joyetech, og de nævnte kits kan alle anbefales til både nybegyndere og erfarne dampere. Især er Joyetech et sikkert valg for dig, der ønsker et en nem og enkel start på dampningen.

Mange mener, at Joyetech skabte den bedste e cigaret i 2018, og at de fortsat holder føringen inden for udvikling af produkter, som er helt i top og nemme at gå til.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller på mail – så hjælper vi dig meget gerne med at finde lige det kit, der passer bedst til dig!

Hvilket batteri skal du bruge til dit e cigaret startsæt?

Din e cigaret startpakke indeholder selvfølgelig et batteri, men hvis du vil vælge dit e cigaret kit ud fra batteriet, der er inkluderet, er der et par forskellige ting, du kan overveje i den forbindelse:

Hvor mange mAh skal batteriet have? mAh angiver batteriets strømindhold, og jo højere mAh, jo længere batterilevetid pr. opladning. Damper du kun en smule, eller gør det dig ikke noget at skulle oplade din e-cigaret lidt oftere, behøver du ikke et batteri på mere end 350 mAh, men damper du massivt, eller gider du ikke at oplade dine batterier hver dag, kan du vælge et batteri på helt op til 1300 mAh.

Hvor lang/bred skal din e-cigaret være? Jo større, des flere mAh kan batteriet rumme. Overvej desuden, om du vil investere i et batteri med variabel volt – det giver en bedre dampoplevelse og er let at benytte. Ønsker du at prøve kræfter med det relativt nye sub-ohm en modstand i coilen på under 1 Ω), så er det naturligvis vigtigt, at du anskaffer et batteri, der understøtter det.

Sub-ohm er hurtigt blevet meget populært, fordi det giver mulighed for en enorm dampproduktion og ofte giver en mere autentisk smag i dampen. Til gengæld bruger sub-tankene e væske hurtigere end almindelige tanke, men er du dampentusiast eller bare nysgerrig, er sub-ohm bestemt værd at overveje.

Hvilken e væske skal du vælge til dit e cigaret startsæt?

Det er vigtigt, at du finder den eller de smage, der fuldender din dampoplevelse. E juice kommer i et hav af smagsvarianter, og måske rammer du ikke din yndlingssmag i første omgang. Derfor vil vi gerne gøre det så billigt som muligt for dig at finde din favorit, så vi har altid e væsker på tilbud, og desuden er der altid gratis fragt på vores produkter til en pakkeshop nær dig.

De fleste smage kan deles op i kategorierne 'slik', 'frugt', 'mentol/mint' og 'tobak', men vores webshop bugner også af sjove, anderledes smage, som du næsten ikke må snyde dig selv for, hvis du alligevel arbejder dig igennem junglen af e juice!

Du kan vælge e væske med forskellige nikotinstyrker, så vær opmærksom på at vælge den, der passer til dit behov.

Skal du vælge e væske med eller uden nikotin?

Mange begynder at dampe for at stoppe med at ryge almindelige cigaretter. For nogle hænger deres afhængighed af rygning sammen med selve vanen, og derfor kan de forholdsvist nemt skifte over til en e-cigaret uden nikotin.

For de fleste handler afhængigheden dog om selve nikotinen, og her vil det være en nemmere overgang at begynde med at dampe e væske med nikotin. Det er altid muligt at trappe ned i nikotinindholdet, indtil man til sidst helt kan undvære nikotinen.

Bedst og billigst

Vores mission er at kunne tilbyde de billigste e cigaret startsæt inden for de bedste e cigaretter. Derfor har vi valgt ikke at have nogen fysisk e cigaret butik med tilhørende husleje, da dette ville højne priserne på vores produkter.

Derimod kommer netop en webshop vores loyale og trofaste kunder til gode. Ved køb af en e cigaret vil du kunne mærke, at din pung føles tungere i lommen. På den lidt længere bane kommer du nemlig hurtigt til at spare penge sammenlignet med almindelig rygning – og det er bare én af fordelene ved dampning. Du bliver desuden skånet for de ca. 4000 skadelige tilsætningsstoffer, der findes i almindelige cigaretter, e-cigaretter lugter ikke og generer ikke dine omgivelser, og … vi kunne blive ved!

Den bedste erstatning for almindelige cigaretter

Der findes et hav af forskellige rygestoppræparater, men kun e-cigaretten giver dig et alternativ til cigaretrøgen frem for blot nikotinen.

De billige e smøger består af en nikotinpatron, som indeholder flydende nikotin. Når du inhalerer, vil en lille batteridrevet forstøver omdanne en lille mængde væske nikotin til damp. Indånding af nikotindamp giver dig et nikotinhit på få sekunder i stedet for minutter med for eksempel plaster eller tyggegummi. Når du inhalerer, vil et lille LED-lys på spidsen af din el smøg lyse orange for at simulere en rigtig cigaret.

Du får altså næsten alt, du kender fra en almindelig cigaret: Udseende, 'røg' (damp), nikotin – hvis du vælger det til - og endda tobakssmag, hvis du ønsker det – men du undgår de flere tusinde skadelige tilsætningsstoffer, en almindelig cigaret indeholder.

Køber du din e cigaret hos Easy to Smoke, får du både en e cigaret, der er billig, og du får den bedste e cigaret overhovedet muligt. Kig rundt i vores shop – vi har med garanti et godt e cigaret tilbud til dig!