EGO TYPE KIT

eGo er den type e-cigaret, som de fleste anvender og er som udgangspunkt kompatibel med alle tankmodeller.

Der findes dog enkelte tanke, som kun bør benyttes med høj volt/watt, og i de tilfælde bør du anvende et mere potent batteri.

Læs mere >>

EGO TYPE KIT Der er 6 varer.

Aktive filtre

eGo-C1 Single Kit i emballage eGo-C1 Single Kit med sort batteri og klar tank
  • Mængderabat!
  • Ny
0 Anmeldelse(r)

eGo-C1 Single Kit

Gratis Fragt

EGO TYPE KIT

eGo-C1 kittet (CE4) er let at anvende og perfekt for nybegyndere. I kittet indgår et eGo batteri med 1100 mAh og en passende C1+ clearomizer. Desuden får du også et USB kabel med i kittet som du kan oplade dit batteri med. Vær opmærksom...

139,00 kr.
Læg i kurv

Billige eGo e-cig kits

Mange af vores kunder vil gerne have en e-cigaret, der er designet enkelt, som er praktisk og har nok batteristrøm til at holde hele dagen. eGo blev introduceret til markedet, da e-cigaretter for alvor blev populære, og var den første e-cigaret med et tank-system. Det gjorde, at man ikke længere behøvede at fylde e-væske i små - og ofte utætte – plastbeholdere eller patroner og gjorde dermed dampning meget mere nemt og bekvemt. eGo er stadig et meget populært valg netop på grund af dens simple design, og fordi den er så nem at anvende.

eGo startpakkke med variabel volt

Nogle eGo startpakker sælges med variabel volt. Her kan du selv skrue op og ned for strømstyrken og dermed regulere damp og smag. Det giver en fleksibilitet, som gør, at du bedre kan udnytte alle typer af tanke. Tanke er forskellige, og nogen vil byde på mere damp end andre ved forskellige voltindstillinger.

eGo findes i mange forskellige modeller; blandt andet eGo AIO, eGo-T, eGo CE4 og eGo ONE.