BATTERI

Når du har en elektronisk cigaret er det naturligt at du også skal have noget strøm.

Denne strøm leveres af genopladelige batterier der oftest kan oplades direkte igennem din el cigaret.

Som med alle andre aspekter af din e cigaret er dit valg af batteri og batteristyrke bestemt af mærket på din emsøg.

Læs mere >>

BATTERI Der er 10 varer.

Aktive filtre

E-cigaret batterier

Køb dit eGo batteri til din e-cigaret, en kvalitets varer fra Vision eller et 18650 batteri fra Sony eller Samsung.

Du kan også købe de store batterier som man kan stille på fra Vision.

e-cigaret batterier findes i mange forskellige størelser og farver. Der er batterier der ligner dem vi kender til almindelig brug. Disse batterier er dog genopladelige ved, at de sættes i e-cigaretten og derigennem blive opladet.

Batterierne findes i 650 mAh, 1100 mAh, 1300 mAh og 1600 mAh, nogle med en trykknap funktion, som man trykker på for at aktivere Tanken før brug, således at man kan dampe.

Trykknap funktionen kan også benyttes, såfremt man ønsker at aktivere eller deaktiver sit batteri. Man trykker blot 5 gange, for tænd eller sluk funktion. Dette kan være en forden, hvis man ikke anvender sin e-cigaret i længere tid, for eksempel hvis man er ude at rejse, og den bare ligger i lommen eller tasken.

Der findes også batterier med display, der viser hvor meget ydeevne der er tilbage, og hvor mange sug man har taget på det pågældende batteri, ja der er faktisk ikke grænser for, hvordan batterierne ser ud og fungere.E cigaret markedet er i fortsat vækst, og dermed bliver der udviklet rigtig mange batterier og funktionaliteter.

Unikke looks på batterier

Vi forhandler mange mærker af e-cigaret batterier, fra Vision, Sony, Samsung og Aspire. Batterierne findes i rigtig mange flotte farver, vi har dem i sort, chrome, hvid, orange, rød, blå, lilla og grøn. På markedet for e-cigaret batterier findes der også et kæmpe udvalg af mønstre. Det er endvidere muligt selv at vælge sit look på batteriet.

Nogle vælger at få graveret deres navn, eller et citat som de godt kan lide. Andre vælger den lidt nemmere løsning, at købe et label/mask til sine e-cigaret batterier og på den måde give dem sit helt eget og unikke design. label/mask kan udskiftes når man gerne vil have, at der skal ske noget nyt.

Batteriet påvirker din damp

Styrken af ​​batteriet påvirker direkte mængden af damp du kan forvente pr. ladning. Derfor giver vi betydelig indsigt i batteriets funktion (opladning gange, lydhørhed, varige gange, etc.), mængden af ​​damp volumen din e cig afgiver, og hvilken form for hals hit kan du forvente af din e cigaret.