INNOKIN KIT

Innokin er en aldeles innovativ virksomhed og er kendt for spændende teknologiske løsninger som LED-strømindikatorer, magnetiske forbindelser og muligheden for at dampe, selv mens e-cigaretten sidder til opladning.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

INNOKIN KIT Der er 3 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 245 Kr.

Innokin Endura T18II 2ml
Innokin Endura T18II 2ml

  Innokin Endura T18II 2ml

  Gratis Fragt

  INNOKIN KIT 18480

  Endura T18 fra Innokin Designet til at give rygere en helt fantastisk dampning. Pakningsdetaljer: 1 stk. - Endura T18II batteri (1300mAh)1 stk. - Prism T18 Tank2 stk.- 1,5ohm Coils1 stk. - magnetisk hue1 stk. - Spare Drip Tip1 stk. - Reserve...

  255 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  En e-cigaret helt i særklasse

  Produkterne er langtidsholdbare og unikt designet, og de er produceret i den højeste kvalitet. Her finder du kits fra Innokin – og vi tør godt garantere, at du vil blive fristet!

  Slidstærk kvalitet i minimalistisk design

  Innovative Innokin har samlet over 150 forskellige patenter på blandt andet styresystemer, der gør populære modeller som Proton, ZlideZenith og Endura til noget helt særligt og unikt.

  Fordi Innokin har så god forståelse for behovet hos den enkelte damper, er det muligt at finde et produkt til enhver smag blandt deres udvalg – uanset om man er nybegynder eller en erfaren damper.

  Innokins produkter er minimalistisk designet, men er robuste og slidstærke som næsten ingen andre. Er du endnu ikke begyndt at dampe, men overvejer at skifte cigaretterne ud med en elektronisk én af slagsen, er Innokins Endura et rigtig godt sted at starte.

  Enduras sug ligger tæt op ad almindelige cigaretter, den er nem at fylde væske på og næsten endnu nemmere at bruge!

  Få Innokin Endura T18 med mængderabat

  Vores Innokin Endura T18 med en maksimal udgangseffekt på 14 watt er designet til at give dig en fremragende oplevelse med at dampe – hvad end du er nybegynder eller erfaren damper. Set i forhold til dens robusthed og kvalitet er den billig, og jo flere, du køber, jo billigere bliver det.

  Hos os får du nemlig en mængde rabat på 10 kr. pr. kit. Vælg mellem fem smukke farver til en rigtig god pris – og husk, at vi naturligvis også sælger tilbehør og løsdele til vores Innokin kits. Du kan blandt andet tilkøbe Innokin coils eller en Innokin Endura T18 tank.

  Køb Innokin og spar dig selv for skuffende oplevelser

  De lækre kits fra Innokin er intet mindre end sande teknologiske mesterværker, som sikrer dig den bedst mulige dampoplevelse. Innokin stræber efter at være e-cigaretternes svar på en Rolls Royce, og med det smukke design, den teknologiske formåen og kvaliteten helt i top er det ikke meget galt!

  Vil du gerne investere i et eller flere af de fantastiske kits fra Innokin, men er i tvivl om, hvad der passer til dig, eller hvor du skal starte, er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak – vi vejleder dig meget gerne i junglen af kits og e-cigaretter, og vi har altid et godt tilbud til dig!

  Se hele vores e smøg udvalg her.

  Se alt fra Innokin her.