NIKOTINPOSER

Nikotinposer udspringer af konceptet snus som er en klassiker inden for damp, men nu kan fås i endnu flere varianter. Poserne er fremstillet af naturfibre og har et indhold af nikotin og en smagsgiver der findes i alle regnbuens farver og smagspræferencer. Det er et populært tobaksfrit alternativ til både rygning og damp og kan bruges overalt, selv de steder hvor man ikke må hverken ryge eller dampe. Nikotinposer har tilmed et hurtigere nikotinoptag end man kender fra dampning og virker dermed hurtigt.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

NIKOTINPOSER

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Smagsoplevelse nikotinposer

Måske er du også så heldig at finde nye smagsoplevelser som du ikke anede at du kunne lide. Ligesom med klassisk dampning afhænger den påkrævede af dine behov, og du kan tilpasse det med tiden. Ligeledes findes nikotinpuderne i forskellige koncentrationer, og formålet med disse er at mindske og i sidste ende at stoppe brugen af traditionel tobak på den mest effektive måde.

Du skulle tage at prøve dem og mærke, hvor hurtigt der kommer resultater og din trang til nikotin konstant formindskes. I denne kategori har vi samlet vores udvalg af nikotinposer, og her finder du nikotinposer fra alverdens forskellige fantastiske mærker.

Nikotinposerne kan sættes under over- eller underlæben, ligesom man gør med snus. I modsætning til snus er vores nikotinposer 100% tobaksfri, og nikotinindholdet varierer fra 11 - 22.5mg/g. I det følgende kan du læse mere om, hvad det er der kendetegner de små poser. De går også under navne som nico pods og tobaksfri snus. Vi vil informere dig om indholdet, hvordan du bruger dem på bedst mulig måde, og hvorfor nikotinposer er så populære sammenlignet traditionel snus, cigaretter og dampning.

Nikotinposer

Det kan fås i forskellige størrelser samt med forskelligt indhold af nikotin og smag – hos Easy to Smoke har vi et stort udvalg af nikotinposer fra kendte brands.

Som med alle andre dampende lækkerier har vi været gennem alle anerkendte producenter for at kunne tilbyde dig det allerbedste af det bedste.

Det tobaksfrit alternativ til snus

Du har formentlig allerede hørt begrebet nikotinposerne hvis du kan lide at dampe – og du er kommet til det helt rigtige sted hvis du kan lide at dampe og gerne vil have endnu flere dampende lækre muligheder. Nikotin Pods & Poser er en forholdsvis ny trend inden for dampning, men det er allerede blevet enormt populært.

Som allerede nævnt er poserne indeholdende nikotin i pulverform, og de opbevares i små dåser med hver 20 poser pr. enhed. Styrken vælges ud fra nikotinindholdet pr. gram, og der findes et utal af smagsvarianter, så der er med sikkerhed også den perfekte smag til dig.

Her kan du læse de relevante info omkring Nikotinposer:

Ofte forveksles nikotinposer med både snus og tyggetobak, men en nikotinpose er netop karakteriseret ved ikke at indeholde tobak, men i stedet snus. Sagt på en anden måde er det et 100% tobaksfrit nikotinposer produkt der dog stadigt er dampende godt. Det er små, hvide poser, som indeholde nikotin i pulverform, men er fri for tobak.

Styrken afgøres af nikotinindholdet pr. gram – så du kan selv vælge, hvilken nikotinmængde du har behov for. De kommer i runde plastikbeholdere med omkring 20-24 poser i hver, hvor man både kan opbevare nye poser samt opbevare gamle poser til de kan smides ud. Ligesom med e-juice og snus kan nikotinpulver fås med forskellige smage som kaffe, kage, frugt, slik og meget mere.

Du kan med andre ord skræddersy din nikotinoplevelse og tilpasse den til alle dine dampende dejlige oplevelser. Når du et stykke tid har nydt en smag, kan du altid skifte til nye smagsoplevelser og opdage nye sider. Er du på jagt efter et tobaksfrit alternativ til nikotin-cigaretter, snus og andet e-udstyr, er nikotinposer den helt rigtige løsning til dig. Hos Easy to Smoke finder du et lækkert udvalg af nikotinposer fra en perlerække af dampende skønne brands.

Med nikotinposer sætter man posen under læben mod tandkødet – der frigives smag så snart det sættes mod det våde tandkød og kan optages. Nikotinen optages gennem tandkødet og ind blodet, og man mærker en nikotinrus. Man bestemmer selv, hvornår man vil tage posen ud, men det gøres oftest når smagen aftager, og man ikke længere har samme kraftige smag. Nikotinposer er det røgfrit alternativ, så det kan som nævnt bruges overalt, og de er derfor populære hos mange.

De er på en gang både skønne og giver de bedste oplevelser og er samtidig private og usynlige, og man tiltrækker ikke samme opmærksom som når man tænder cigaret eller damper. Ligesom med alt andet i livet skal man her prøve sig frem med nikotinposer. Styrken varierer ud fra behov og kan også ændres over tid, og det samme gælder med de enkelte smagsvarianter. Måske er du generelt mest til klassiske smagsoplevelser, men måske opdager du nye?

Du kan både prøve lidt mere specielle smagsvarianter, eller måske kan du kombinere flere forskellige? Kun fantasien sætter grænser, og vi kan kun anbefale at prøve sig frem. Måske har du en eller flere favoritsmage, men verden er fuld af muligheder, og det er fantastisk at opdage nyt i dampverdenen. Nikotinindholdet i en dåse nikotinposer kan variere, men ligger typisk mellem 11-22.5mg/g.

Det vil dog altid fremgå af pakken, så du er sikker på at få det rigtige. Er nikotindosen for høj, kan man opleve hovedpine hvis man ikke anvender et filter, så derfor bør du aldrig vælge for høj en dosis.

Æske med 20 nikotinposer fresh mint fra NON Nicotine Pouches med smag af frisk mint. Det er den perfekte løsning der både er skøn, dampende lækker og giver en smagsoplevelse som du længe vil længes efter. Nikotinposerne fra NON Nicotine Pouches bruges præcist som snus, men de indeholder som tidligere beskrevet slet ikke tobak og er dermed både sunde og friske.

Både poserne og fyldemidlet består af organiske plantefibre (cellulose) - oftest træfibre eller bomuld. Freshmint er blødt i smagen, men meget overbevisende, og dette er en smag kombineret med en behagelig og langvarig aroma som du vil kunne mærke længe efter brug.

Med et passende niveau af aromatisk afkøling og nikotin skaber Freshmint en behagelig brugeroplevelse af en rolig og mild tilfredshed som vil vare ved længe efter indtagelse. Nikotinposer fungerer på samme måde som snus, men er 100% tobaksfri. Denne smagsoplevelse emmende af friskhed vil du med sikkerhed prøve den igen. Smagen er indtagende og frisk uden at være for dominerende, lidt ligesom god damp.

Den er tilstrækkeligt diskret til at den kan nydes overalt uden at genere omgivelserne. Tag allerede nu og prøv den – du vil ikke fortryde det, og hvis du er nybegynder, kan det være en god start på at bruge nikotinposer.

PAKKEN INDEHOLDER 20 stk. Non nikotinposer: 

  • Smag af variant man har valgt
  • Type: Slim
  • Styrke: Medium
  • Vægt: 20 Gram
  • Nikotin: 11mg/gram
  • Indhold: 20 stk Nikotin Poser

NON Menthol Æske med 20 stk. nikotinposer fra NON Nicotine Pouches med mild smag af menthol. Glæd dig til at mærke en skøn frisk smag som du vil huske og længes efter længe. Smagen af menthol spreder sig behageligt i munden og er absolut klassiker inden for dampverdenen, som man aldrig går galt i byen med. Som nybegynder kan det være en god ide at starte med en eller flere klassiske smagsoplevelser, så man er sikker på at få noget man kan lide.

Senere kan man begynde at eksperimentere, men man bliver aldrig træt af denne klassiker. Så uanset om du er nybegynder eller erfaren, er dette et sikkert valg, som du vil tænke tilbage på længe efter. Nikotinposerne fra NON kommer med en styrke på 11mg/g., og de fungerer på samme måde som snus, men er 100% tobaksfri. Med andre ord er Nikotinposer et fantastisk alternativ og smager tilmed helt fantastisk, så du hele dagen kan føle dig frisk med en lækker smag i munden.

NON Berry Mint Æske med 20 stk. nikotinposer fra NON Nicotine Pouches med smag af bær og mint. Det er friskhed og frugtighed kombineret i en fantastisk forførende smag, som du vil mindes længe. De anvendes på samme måde som snus, men uden tobak.

Alt er fremstillet af organiske plantefibre (cellulose) - oftest træfibre eller bomuld. Bær / Mint smag er en behagelig blød smag kombineret med en mindeværdig og langvarig aroma. med sit moderate niveau af aromatisk afkøling og nikotin skabes en behagelig brugeroplevelse af en rolig og mild tilfredshed som vil kunne mærkes i hele kroppen, lige fra tæerne op igennem maven og op til hovedet – helt uden tobak og helt harmløst.

NON Spearmint Æske med 20 stk. nikotinposer fra NON Nicotine Pouches med smag af spearmint. Nikotinposerne fra NON Nicotine Pouches anvendes på samme måde som snus, men de indeholder slet ikke tobak.

Alle materialer består af organiske plantefibre (cellulose) - oftest træfibre eller bomuld, så du altid er garanteret for de bedste materialer. Spearmint er en saftig klassiker som både kan live det hele lidt om, men samtidig er bredt elsket og en af de mest solgte nikotinposer. Det er en god smag at starte på, at vende tilbage til og bare kunne nyde, uanset hvor uerfaren eller erfaren man er.

NON Eucalyptus Æske med 20 stk. nikotinposer fra NON Nicotine Pouches med smag af eukalyptus – en skøn smag der både er diskret og samtidig efterlader dejlige friske smagsminder som du længe vil huske. Nikotinposerne med eucalyptus fra NON Nicotine Pouches bruges som snus, men de indeholder slet ikke tobak.

Tag allerede nu og kast dig ud i dette fantastiske fænomen og prøv en klassiker med kant – eucalyptus kan nydes af alle, men bliver aldrig kedelig. Det er en smagsoplevelse der går igennem kroppen som damp og efterlade en dejlig oplevelse.

NON el. VELO:
Køb nikotinposer 

OBS!!! (Nikotinposerne fra NON & VELO er mærket iht. "Dansk lovgivning".
Du kan derfor helt trygt anvende dem, og kun fantasien sætter grænser. Det kan være en god ide, at starte med en klassisk smagsoplevelse og senere kaste sig ud i, mere eksotiske oplevelser.
Det er en god ide, at starte med en smagsoplevelse, som du er ret sikker på at kunne lide, og senere kan du så give dig i kast med nyt og ukendt).