Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

DEN ØVEDE

Viser alle 5 resultater

Derfor e-cigaretter – ikke smøger

E-Cigaret, også kaldet Elektronisk Cigaret, e-smøg og mange andre pseudonymer, er er den nye innovative og sunde variant af de gamle skadelige nikotin-cigaretter.

Det er et fantastisk alternativ uden de samme sundhedsskadelige konsekvenser, der globalt bruges af millioner verden over hver eneste dag.

E-cigaretten stimulerer den samme rygeoplevelse som ved cigaretter, men dog uden indholdet af de over 4.000 kemiske stoffer, heraf flere giftige og kræftfremkaldende, som ellers indtages med hvert eneste hiv på cigaretten.

I stedet indhaleres blot frisk uskadelig damp. Og det er ikke eneste fordel ved at skodde smøgerne og skifte til e-cigaretter.

De udskiller ikke røg, men i stedet som allerede beskrevet harmløs damp.

Der kan både dampes med e-væske med eller uden nikotin der kan vælges til og fra i de mange forskellige smagsvarianter, dvs. ingen kræftfremkaldende stoffer, og omgivelserne udsættes derfor heller ikke for passiv rygning.

Ikke omfattet af rygeloven kan e-cigaretter med god samvittighed nydes de fleste steder hvor der ellers er rygeforbud såsom værtshuse, restauranter, arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og andre steder.

E-cigaretter består grundlæggende af et batteri, en atomizer og et mundstykke. Med batteriet overføres strøm til atomizeren, der så bruger denne energi til at varme væsken op som så kan inhaleres.

E-cigaretter kommer i et væld af farver og fantastiske funktioner, både til nybegyndere, men når man bliver mere erfaren, kan man gå over til mere avancerede apparater. Jo mere erfaren man bliver, jo mere får man ofte lyst til store dampskyer. Ligeledes får man måske lyst til at eksperimentere med nye, unikke og fantastiske smagsoplevelser.

Med Easy to Smoke er du garanteret den Bedste e-cigaret.

Se forskellige udvalg af vores produkter: Eleaf-Ijust 3 kit, Eleaf Istick Pico x kit, Smok Stick V9 kit, Voopoo Agrus pro pod kit, Voopoo Drags S

Hvad er E-væske?

E-væske, også kaldet e-saft og e-juice, er den smags-aroma du ryger fra din e-cigaret. Normalt er den enten være primært baseret på VG eller i forholdet 50/50. PG betyder propylene glycol, og VG står for Glycerin.

Begge dele er uskadelige, men de skaber i begge kombinationer en fantastisk damp. Alle de forskellige smagsvarianter hos Easy to Smoke er laves på basis af naturlige smagsaromaer godkendt til fødevarebrug.

Ud over at vælge om e-juicen skal være med eller uden nikotin samt styrke findes der smagsoplevelser med noget for enhver smag, og i takt med at man bliver mere erfaren som damper, kan man også blive mere kreativ – ikke bare med at prøve nye smagsoplevelser, men også at blande forskellige smagsoplevelser.

Klassiske varianter som slik og frugt er altid lækre, men måske kunne de krydres med smagsoplevelser der emmer af mexicansk vildskab eller måske kombinere smagen af kage i dampen? Mulighederne er uendelige og din mulighed for dampende hotte eksperimenter.

Før du kan dampe løs, skal du dog vælge nikotinstyrke, og her er der mulighed for at trappe langsomt ned i eget tempo eller tage en kold tyrker hvis du hellere vil det.

Med begge varianter bliver du fra første dag sundere, stærkere og renere, og tegnebogen bliver hurtigt federe, da dampning er en meget billigere løsning end nikotincigaretter.

Til at begynde med kan en e cigaret nybegynder være det rigtige, men det kan også være en ide at investere i E-cigaret startpak