LIQUA

Den italienske Ritchy-fabrik løfter den italienske arv med Liqua e væske, som er en premium e-juice baseret på rene råvarer fra det rustikke køkken.

Læs mere >>

LIQUA Der er 3 varer.

Aktive filtre

KØB 10 STK.
SPAR 10 %
PR STK. 27,00 Kr.

Liqua American Blend
0 Anmeldelse(r)

Liqua American Blend

Gratis Fragt

LIQUA 5954

American Blend Liqua e-juice fra Ritchy Blandings forhold 50PG/50VG er bedst til almindelige e-cigaretter. Liqua er et af de mange mærker i nikotin styrker 0 mg, 6 mg og 12 mg, der producerer e-juice til E-cigaretter. Men...

KØB 10 STK.
SPAR 10 %
PR STK. 27,00 Kr.

Liqua Menthol
0 Anmeldelse(r)

Liqua Menthol

Gratis Fragt

LIQUA 6057

Menthol Liqua e-juice fra Ritchy Blandings forhold 50PG/50VG er bedst til almindelige e-cigaretter. Liqua er et af de mange mærker i nikotin styrker 0 mg, 6 mg og 12 mg, der producerer e-juice til E-cigaretter. Men Liqua...

KØB 10 STK.
SPAR 10 %
PR STK. 27,00 Kr.

Liqua Traditional Tobacco
0 Anmeldelse(r)

Liqua Traditional Tobacco

Gratis Fragt

LIQUA 5966

Traditional Tobacco Liqua e-juice fra Ritchy Blandings forhold 50PG/50VG er bedst til almindelige e-cigaretter. Liqua er et af de mange mærker i nikotin styrker 0 mg, 6 mg og 12 mg, der producerer e-juice til...

Liqua e væske er Italiensk produceret

Liqua-serien går efter de helt klassiske smage - bare lige en tand bedre og med et rustikt, italiensk twist; og e væske er blevet en bestseller i mere end 85 lande verden over.

Liqua producerer væsker med smage, der stammer fra naturen, i form af blandt andet frugt og tobak – men da der er tale om en italiensk producent af e-juice, skal du selvfølgelig heller ikke snydes for en e-juice med smag af desserten tiramisu.
Liqua er en af de bedste e-juice på det danske marked og er kendt for den gode smag og den høje kvalitet.

Liqua kommer i 10 ml.-flasker med børnesikret skruelåg, og blandingsforholdet 50PG/50VG er bedst til almindelige e-cigaretter. Liqua fås med 0, 6 eller 12 mg. nikotin.

Luksuriøs rustik Liqua

Italien er især kendt for sine fantastiske smagsoplevelser, især vin og mad, men også e-væsker har sat det kvalitetsbevidste Støvleland på verdenskortet. Hvad Barelo er for italienske rødvine, er Liqua det sammen for e-væsker. Dette mærkes premium e-juice er baseret på rene råvarer fra det rustikke køkken – klassiske smagsoplevelser af højeste kvalitet forfinet med en unikt italiensk twist der forkæler dine sanser.

Imponerende intenst og iøjnefaldende italiensk

Selvom produkterne har et italiensk twist er firmaet bag disse fantastiske e-juicer og e-cigaretter russisk. I år 2009 forsøgte 2 unge russere at stoppe med at ryge og opdagede i den forbindelse det nye marked for e-cigaretter og smagsoplevelser og grundlagde den lille webshop Ritchy. Visionen var at give kunderne en lige så behagelig oplevelse som de fik ved rygning, bare uden de skadelige stoffer. Tilbage i år 2009 var e-cigaretter stadig et relativt særsyn i gadebilledet, men sammen med branchen steg denne webshop til uanede højder og er i dag kendt som det globale brand Liqua.

Hvad der startede som en lille webshop har i dag udviklet sig til et af verdens bedste e-brands med alt hvad hjertet kan begære af skønne smagsoplevelser og e-cigaretter med certificerede fabrikker der forhandler sine fantastiske produkter i 85 lande.

Alle smagsoplevelser er enkle og klassiske varianter med fokus på den gode smag af højeste kvalitet der alle giver en unik oplevelse. Hvor mange nye virksomheder forsøger sig med nye hippe og alternative smagsvarianter, holder Liqua sig til de klassiske og kendte smagsvarianter. Over 200 eksperter arbejder dagligt på at forbedre og videreudvikle eksisterende og nye smagsoplevelser med fokus på kvalitet og god smag. Det er alle de klassiske smage du kender – bare i bedre smag og højere kvalitet.

Friske og forførende smagsoplevelser hos Easy to Smoke

Liqua tilbyder en række lækre naturlige smage, men uanset smagsretningen er dette brand kendetegnet ved høj kvalitet i alle smagsoplevelser der spænder lige fra frugt og tobak over uimodståelig tiramisu og frisk mentol. Alle kommer i 10 ml. flasker i blandingsforholdet 50PG/50VG med valgfrit nikotinindhold på 0, 6 eller 12 mg. Alle disse premium ejuices er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og lever op til EU's regler om sikkerhed og tæthed og ikke indeholder skadelige stoffer som ftalater, tungmetaller eller andre skadelige stoffer og har alle børnesikret låg. Men faktisk vil vi helst ikke bruge for lang tid på at fortælle, hvad der ikke er i e-væskerne. Vi vil hellere fortælle hvor fantastiske de er – og du skal mærke den skønne damp.

Med så mange lækre og uimodståelige smagsoplevelser er det næsten umuligt at udvælge én frem for andre. Men der er heldigvis hjælp at hente - for Easy to Smoke gør det Easy to stop Smoke. Er du lige stoppet med at ryge og behøver stadig nikotin? Eller er du erfaren damper der har lyst til at prøve noget nyt og lækkert? For begge er Liqua nemlig det helt rigtige.

Til tidligere rygere eller folk der lige er påbegyndt et rygestop, vil vi især anbefale American Blend e-væske og Traditional Tobacco, da man så bibeholder den skønne smag af tobak uden skadelige stoffer. Hvis man foretrækker en mere frisk og kølig smag, kan vi anbefale smagen af menthol – men uanset hvilken smag du vælger, får du med Liqua kun det allerbedste – for alle sanser.