Elektroniske cigaretter (også kendt som e-cigaretter, elektriske cigaretter og billige e-cigaret kit er det nyeste produkt på markedet. De er designet til at se og føles som rigtige cigaretter, selv ned til udsender kunstig røg, men de faktisk ikke indeholder nogen tobak. Brugere inhalere nikotin damp, som ligner røg uden nogen af ​​de kræftfremkaldende stoffer, der findes i tobaksrøg, som er skadelige for rygeren og andre omkring ham.

e cigaret startpakke          Rygestop startpakke          e væske

El smøg køb

De vigtigste fordele elektroniske cigaretter har vundet over nikotinplastre eller tyggegummi og el smøg køb er blevet meget størrer, brugere har nikotin ramt langt hurtigere og for det andet, fordi en stor grund for, hvorfor rygere undlader at stoppe og tyggegummi er fordi de stadig savner den handling at inhalere røgen fra en cylindrisk objekt. Den elektroniske cigaret emulerer, at selv ned til røgen.


El smøger

kvinde med billig e-cigaret
e-cigaretter er også gavnligt fra et finansielt synspunkt. Et sæt af fem nikotin patroner koster omkring £ 8 og svarer til 500 cigaretter. Selv om den oprindelige investering på en elektronisk cigaret kit på £ 50 kan synes stejl i starten, brugere spare penge i det lange løb.


E smøg batteri

Som med mange populære produkter, har der været et stort antal billige kinesiske efterligninger oversvømme markedet. De er som regel halvdelen af ​​prisen på en mærkevare indefor e smøg batteri og ligner den ægte vare så godt. Det er tilrådeligt at bruge dem, fordi de ikke har været underlagt den samme strenge test de officielle e smøg batterier, som har og kan potentielt være yderst skadeligt for brugerens sundhed


E smøg smag

E smøg smag bliver mere og mere populære, er de i stigende grad bruges til at ryge på pubber og klubber med et rygeforbud. Elektroniske cigaretter synes at være den næste ting og kan snart erstatte rigtige cigaretter i klubber


El smøg smag

Den el smøg smag har eksisteret i næsten tre år, og er en smart anordning til formål at give rygere med et sundere valg. Tilsyneladende også nyttige i at hjælpe til at reducere og faktisk holde op med at ryge helt.

e cig smag

Nu i en fjerde generation, er elektroniske cigaretter blevet meget mere brugervenlig end tidligere versioner, som måske var lidt for stor til at fremme et massemarked appel. Den "mini" er den mest realistiske e cigaret til dato med sin længde på 100mm er den samme som en konventionel cigaret og du får en e cig smag, som du ikke lige glemmer.