RYGESTOP KIT

Her finder du forskellige færdige starter-kits, som henvender sig specielt til dig, der ønsker helt at stoppe med at ryge eller at trappe ned. Tanken bag de færdige kits er, at rygestoppet skal være så nemt som muligt.

Læs mere >>

RYGESTOP KIT Der er 5 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 179 Kr.

Joyetech eGo AIO kit Joyetech eGo AIO kit
0 Anmeldelse(r)

Joyetech eGo AIO kit

Gratis Fragt

JOYETECH KIT 4333

Alt i en eGo AIO fra Joyetech eGo AIO gælder alt-i-én. Den er ganske nem og praktisk at bruge. Selvom den er lille, kan den producere en kraftig damp.Joyetech eGo AIO indeholder:1 stk. eGo AIO batteri2 stk. BF SS316 0.6 ohm1 stk. eGo A10...

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 189 Kr.

Joyetech eGo AIO kit - Nye farver Joyetech eGo AIO kit - Nye farver
0 Anmeldelse(r)

Joyetech eGo AIO kit - Nye farver

Gratis Fragt

E-CIGARET KIT 9199

Alt i en eGo AIO i nye farver fra Joyetech eGo AIO gælder alt-i-én. Den er ganske nem og praktisk at bruge. Selvom den er lille, kan den producere en kraftig damp.Joyetech eGo AIO indeholder:1 stk. eGo AIO batteri2 stk. BF SS316 0.6 ohm1...

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 199 Kr.

Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh
0 Anmeldelse(r)

Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh

Gratis Fragt

ASPIRE KIT 6643

PockeX Pocket AIO med et batteri på 1500 mAh fra Aspire   Som navnet antyder, er det en lille, kompakt sag, som med sine kun 117.7mm i længden og 19.7mm i diameter, passer perfekt i lommen, men udover at være kompakt, er...

KØB 2 STK.
SPAR 24 Kr.
PR STK. 127 Kr.

eGo-C1 Single Kit
0 Anmeldelse(r)

eGo-C1 Single Kit

Gratis Fragt

EGO TYPE KIT DK 1989

eGo-C1 kittet (CE4) er let at anvende og perfekt for nybegyndere. I kittet indgår et eGo batteri med 1100 mAh og en passende C1+ clearomizer. Desuden får du også et USB kabel med i kittet som du kan oplade dit batteri med. Vær opmærksom...

Vi støtter dit rygestop med e cigaret starter-kits

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger, er der et bredt udvalg af forskellige smage og nikotinstyrker. En pakkeløsning inkluderer dog ikke én smagsudgave af e-juicen, så overvej at tilkøbe ekstra e-juice i andre smagsvarianter, så der er noget at skifte imellem. En fordel ved e-væsken er, at den heldigvis er billig.

En kold tyrker er ikke den eneste mulighed

Mange, der ønsker at stoppe med at ryge, kan være fristede til at tage en ”kold tyrker” og droppe nikotinen helt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det ikke primært er nikotinen i sig selv, der er skadelig, men snarere selve røgen og tilsætningsstofferne i cigaretten.

Vi tilbyder et forskelligt udvalg af e-cigaret kits, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Andre rygestop hjælpemidler, som erstatter nikotin uden at ryge, omfatter tyggegummi, sugetabletter og plastre. Denne støtte, som der henvises til som "Nikotin Replacement Therapy produkter" hjælper med at tilfredsstille trangen til nikotin.

e cigaret hjælper dit rygestop ved nedtrapning

Nikotin patroner kommer i forskellige styrker. De fleste af de store mærker, såsom Gamucci elektronisk cigaret har fuld styrke, halv styrke og minimal styrke. Dette er designet til folk, der ønsker at stoppe med at ryge. Som brugeren vænner sig til at bruge el smøger, kan de gradvist reducere den styrke, de bruger, indtil de holder op.

Det kan derfor være en god idé at købe ekstra e-væske i flere forskellige nikotinstyrker. Så kan du trappe nikotinen gradvist ned og måske på sigt helt undlade den.

Se hele vores udvalg af e cigaretter her.