ELEAF COILS

ELEAF COILS Der er 6 varer.

Aktive filtre

I denne kategori har vi samlet en række originale coils fra Eleaf – derfor passer de naturligvis til din Eleaf-e-cigaret. Vær opmærksom på, at du skal vælge den model, der passer til netop din tank – hver enkelt coil er nemlig skræddersyet og passer ikke på tværs af modellerne.

I beskrivelsen for hver coil fremgår det tydeligt hvilke modeller, den passer til. Flere af coilsene giver dig desuden mulighed for at vælge mellem flere forskellige ohmværdier, og her er det vigtigt at være omhyggelig med at vælge den rigtige værdi; jo lavere ohm, des mere damp.

Eleaf har mange forskellige coils til de forskellige tanke. Af de nye og mest populære kan nævnes HW coils, som blandt andet benyttes i det nye Eleaf Nexgen-kit og den nye Eleaf Ello-tank – de passer også til TFV8Baby Beast.  Dual EC coils, som passer til iJust2, iJust S og Melo 2, 3 og 4, er også yderst populære og har i øvrigt fået fremragende reviews på flere internetsider.

Du kan vælge en Eleaf coil, der passer til både smag og den mængde af damp, du ønsker. Og så er coils billige, så sørg for at bestille et par ekstra, når du alligevel placerer en ordre.