E-cigaretter, tanke, coils og batterier fra Aspire

Aspire logo

Aspire blev grundlagt i 2013, men er lynhurtigt blevet markedsledende og er stadig på vej opad i dampverdenen. Virksomheden har allerede udviklet mere end 25 patenterede produkter og er kendt for udelukkende at levere produkter i høj kvalitet med lækkert design og altid baseret på de nyeste teknologier.

Aspire e cigaretter          Aspire Tanke          Aspire Coils

Aspires succes skyldes især deres fokus på udvikling og kvalitetskontrol. En lang række ingeniører og teknikere med mange års erfaring i branchen er ansat hos Aspire for at være med til at nå virksomhedens meget ambitiøse mål om at udvikle mindst fire nye, spændende produkter om året.
Ønsker man en meget billig e-cigaret, skal man lede videre, da Aspire ikke konkurrerer på prisen, men til gengæld i meget høj grad på kvaliteten. Desuden går Aspire meget op i at levere en fejlfri kundeservice, og deres mål er at have en kundeservice, som er ærlig og redelig og har kunden i centrum.

Aspire e-cigaret har noget for alle

Som de fleste andre e-cigaretter er Aspire kit opbygget af en Aspire tank, en Aspire coil og et batteri, og Aspire tilbyder en bred vifte af tanke i nærmest alle udformninger og størrelser. Derfor finder du i sortimentet tanke, der passer til alle typer og mærker af Aspire e-cigaretter.

Aspire K1 KIT med K1 BVC Glas Tank

Blandt andre er Aspire Nautilus X Tanke gået hen og blevet enormt populære. Aspire Nautilus har en tankkapacitet på hele 5 ml. og skal derfor ikke fyldes særligt ofte. Er man mere til en mindre tank, skal man i stedet gå efter Aspire Nautilus Mini med en tank på 2-3 ml. og en diameter, der er 3 mm. mindre end på den oprindelige Nautilus-tank. Er man derimod mere til Sub-ohmtanke, kan man næsten ikke komme uden om Aspire Atlantis og Aspire Atlantis 2, som er Sub-ohm e-cigaretter af ekstremt høj kvalitet. Begge serier har fået meget flotte anmeldelser verden over.

Når det kommer til coils, er den mest almindelige type BDC (Bottom Dual Coil), men Aspire har introduceret Aspire BVC(Bottom Vertical Coil), som holder længere og som mange mener giver en bedre smag – og hos Aspire finder du coils af begge typer.

Mængden af damp, e-cigaretten udvikler, hænger sammen med, hvor varm coilen bliver, og det bestemmes af coilens ohmværdi. Jo lavere ohm, desto højere varme- og dampudvikling. De mest normale værdier ligger mellem 1,6 og 2,1 ohm. Ved brug af lav ohmværdi skal batteriet oplades lidt oftere.

Med en tank og coil af høj kvalitet må batteriet naturligvis følge med, og her er Aspires VV-batterier (Variabel Volt) et rigtig godt bud. Batterierne har en indbygget spændingsregulator, som holder spændingen på et præcist niveau, hvilket sikrer en kontant ydelse fra start til slut. VV-batterierne kan dog mere end at holde ydelsen; spændingen kan også reguleres, og du kan dermed sikre dig den perfekte dampudvikling og smag for lige netop dig. Batteriet er en stor del af den samlede e-cigaret, og derfor er designet også vigtigt for mange, som ønsker et lækkert samlet indtryk. Derfor har Aspire selvfølgelig også på dette parameter gjort sig umage og designet batterierne i rustfrit stål i kombination med den populære carbon fiber-overflade, som er både stilren og slidstærk.

Kom godt igang med et Aspire Kit

Er du damper, men har du endnu ikke prøvet et Aspire kit, er det bare om at komme i gang.

Vidste du at der også findes Aspire mods?

Aspire tager dampoplevelsen til et helt nyt niveau, og der er mange muligheder for at kombinere produkter og varianter på kryds og tværs.