TASKE OG COVER

Du kan også vælge en hard case-taske, som beskytter indholdet rigtig godt, da tasken ikke bliver trykket flad, hvis den for eksempel ligger i en taske. Mange af hard case-taskerne er også store nok til at have plads til væske og måske en oplader ud over selve e-cigaretten.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

TASKE OG COVER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Taske og cover til din e cigaret

Hvis du skal have din e-cigaret med dig i løbet af dagen, er det både vigtigt og praktisk med en korrekt opbevaring, så du undgår skader på din e-cigaret, din tank eller dine batterier. I denne kategori finder du tasker og covers til at beskytte din e-cigaret. Din e-cigaret skal holde længe, og derfor skal du selvfølgelig passe godt på den, og med et etui eller lignende undgår du skrammer og ridser. Dampverdenen bugner af tilbehør til din e-cigaret, men en taske eller et cover bør stå øverst på din ønskeliste, når det kommer til dampudstyr – for ligesom det er helt naturligt at minimere risikoen for skader på sin telefon eller computer, har din e-cigaret selvfølgelig også fortjent en god behandling.

Der findes covers i forskellige former og materialer, og vælger du et cover i silikone, får du ud over beskyttelsen et godt, fast greb, så du er i mindre risiko for at tabe eller støde e-cigaretten. Silikone-etuierne sidder typisk helt tæt om e-cigaretten.

Med en taske eller et cover kan du nemt have din e-cigaret og det vigtigste tilbehør med dig på farten uden at være bange for at udsætte dit udstyr for skader. Mange opbevarer bare deres e-cigaret i en lomme eller løst i en taske, men med en lille, specialdesignet taske i høj kvalitet er du sikret en ordentlig beskyttelse af dit kit. Og ikke nok med, at du altid kan have dit dampudstyr med dig på en sikker måde, så kan du også have et ekstra batteri eller en e-juice i en ny smagsvariant, så du kan skifte ud og dampe lige, som du vil. Og så er tasker, covers og etuier til e-cigaretter og mods som regel billige, så der er næsten ingen undskyldning for ikke at erhverve sig den ekstra beskyttelse.

Når du har investeret i en taske til din e-cigaret og evt. dit tilbehør, så gør det til en vane at putte dit dampudstyr heri, når du ikke damper. På den måde vil du fremover altid kunne finde din e-cigaret frem lynhurtigt, når lysten til at dampe trænger sig på, og så kan du med ro i sindet lægge din e-cigaret væk, fordi den ligger trygt og godt i den specialudviklede taske. Det vil især komme dig, der er lidt fummelfingret eller hurtigt kan blive ukoncentreret, til gode.

Etuier til e-cigaretter er som regel tilpasset enkelte modeller, så vær opmærksom på, at du får købt et cover eller etui, som passer til lige netop din e-cigaret. De tætsiddende silikonecovers har desuden huller til knapper, display og oplader-stik.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette beskyttelse til din e-cigaret eller dit mod, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid klar til at hjælpe dig – og selvfølgelig til at give dig en rigtig god pris samt gratis fragt til en dansk pakkeshop nær dig.