Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

VAMPIRE VAPE

Viser et enkelt resultat

Vampire vape Aroma

Vampire vape – historien og virksomheden

Vampire vampe har en ret imponerende historie. Vampire Vape er en britisk virksomhed, som fik sin opstart, i Manchester. Det er her hvor de rigtige og originale dampe kommer fra. Virksomheden fik sin opstart i år 2012, med 12 shortfills, der alle sammen har en unik smag. Shortfills er dog nikotinfri, og skal have nikotinbase, for at kunne opnå nikotinstyrke. Vampire Vape har vundet adskillige priser, og er nu anerkendt i hele Storbritannien, for ikke at tale om andre store dele af verdenen.

Man kan kun forvente den højeste kvalitet af e-liquid af Vampire Vampe, og virksomheden har ikke skuffet, da tusindvis af loyale kunder betror sig til virksomheden, når det kommer til forkælelse af ens smagsløg.
Vampire Vampe tilbyder unikke smagsoplevelser i verdensklasse, og udvikler sig hele tiden ved hjælp af ris og ros fra kundeanmeldelser.

Udover virksomhedens imponerende bedrifter, i de seneste år, er Vampire Vape derudover også specialister i britisk slik, som du garanteret kan huske fra din barndom. Alle tænkelige slags smage (især favoritsmagene), er blevet testet og vapet hos Vampire Vape, for at kunne opnå den perfekte smagsvariant, der er kunderne værdig.

Vampire Vape, bliver blandet i Storbritannien, og har stadig en fantastisk kvalitet i dag.

Vampire Vape aroma

Vampire Vape, tilbyder unikke og kvalitetsrige aromaer, som kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder. Disse kommer i 30 ml flasker.

Virksomheden tilbyder aromaerne:
Vampire Vape – Ice Menthol

Vampire Vape Ice Menthol
Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vores Privatlivspolitik
Læs mere