GENFYLDNINGS FLASKE

10 ml flaske og 30 ml flasker gør det nemmere, at påfylde din clearomizer med e-juice til din e-cigaret.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

GENFYLDNINGS FLASKE Der er 7 varer.

Aktive filtre

3 stk. 250 ML. MIX BOTTLE

Gratis Fragt

GENFYLDNINGS FLASKE 496020

Hvordan blander man nikotin base? Man blander x antal flasker med nikotin i, alt efter nikotin styrken man gerne vil opnå, samt fylde den efterfølgende med denne nikotinfrie base. Antallet af flasker der skal bruges afhænger af hvilken nikotin...

70 kr
Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Genfyldnings flaske

Anskaf dig en af vores praktiske genopfyldnings 10 ml flasker. De gør påfyldningen af din elektroniske cigaret langt nemmere. Deruover er der en anden praktisk gevinst ved genopfyldnings 10 ml flaskerne. Men I må ikke fortælle hemmeligheden til andre med mindre, de er kunder hos easy-to-smoke.dk.

Så kan vi i fællesskab godte os, når vi ser en e-cigaret bruger uden en genopfyldnings 10 ml flaske, som kommer galt afsted med sin påfyldning, når det skal ske til f.eks. en fest eller i bilen. Ved køb af et par genopfyldnings 10 ml flasker har vi dem til at ligge praktiske steder, så vi altid kan sikre os, at vi nemt og hurtigt kan påfylde vores E-cigaret.