NITECORE OPLADERE

Nitecore er kendt for deres intelligente opladere, der kan oplade alle de almindelige former for damperbatterier samt de genopladelige batterier, man typisk bruger i husholdningen. Nitecore blev stiftet i 2007 og har hovedkontor i Guangdong i Kina, også kaldet 'Batteriernes by.'

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

NITECORE OPLADERE Der er 2 varer.

Aktive filtre

Nitecore opladere til batterier

Hertil har de gennem mange år arbejdet med flere forskellige former for elektronik.

Nitecore har flere forskellige kollektioner af opladere, og kollektionerne overgår gang på gang hinanden. Indtil nu har D-serien med D2 og D4 vist sig som den mest populære. D-serien er installeret med et indbygget LCD-display, der viser alle de oplysninger, opladeren kan trække fra batterierne. Det vil sige, at D-opladeren kan vise tilstanden på dine batterier, opladetid, anbefalede mængde volt, hvor mange ampere, du har til rådighed, og meget mere!

Nitecore har udviklet og fremstillet nogle af de bedste opladere - ikke blot på det store dampmarked, men også blot på det elektroniske marked. Derfor har Nitecore siden opstarten af virksomheden gået meget op i sikkerhed og undersøgelser af deres produkter. Nitecore er certificerede og kører både CE- og RoHS-kontroltest på alle deres produkter.

Alle Nitecore-ladere er kompatible med følgende batterityper:
10440, 16340, 18350, 18500, 18650, 26650, 22650, 17670, 17500, 14500 og RCR123.