EFEST OPLADER

Efest har produceret en smart, lille oplader til din e-cigaret, som oplader via USB-stik. Den kan derfor også bruges i blandt andet biler og i computeren med en USB-adapter, og den er derfor også oplagt at have med på for eksempel rejser.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

EFEST OPLADER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

6958946202207

Efest slim K1 oplader

Gratis Fragt

EFEST OPLADER 12837

Slim K1 oplader fra Efest PAKKEN INDEHOLDER:1 x SLIM K1 Intelligent oplader1 x USB kabel1 x Brugervejledning OBS! Der medfølger ikke nogen adapter til vægstik. Denne skal købes seperat, såfremt man ikke...

65 kr
Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Efest oplader af batterier

Opladeren er så lille, at man kan have den med overalt; enten i tasken eller lommen.

Med opladeren fra Efest får du et lille display, som giver dig overblik over opladningsstatus og desuden en lynhurtig opladning.  Når batteriet er fuldt opladet, vil den intelligente oplader automatisk slå fra, så batteriet ikke bliver overopladet og skadet. Opladeren fra Efest er en af de bedre opladere, som oplader batterierne til dit mod på rekordtid.