IVG LONGFILL

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

IVG LONGFILL Der er 16 varer.

Aktive filtre

I VG Longfills 18 ml


Longfill e-væske dækker over en betegnelse af flasker med koncentreret aroma og plads til ekstra base. Resultatet er en forblandet e-væske med en meget koncentreret smag som næsten er ren aroma som så kan tilsættes en stor mængde nikotinbase. Det henvender sig især relevant for brugere der damper e-væske med en høj styrke af nikotin. Bortset fra den altid meget billige pris kan man selv bestemme blandingsforholdet mellem VG og PG. Det er også muligt at øge mængden af nikotin, da der er meget mere plads i Longfill flaskerne. I bund og grund er Longfill e-væske ikke andet end mere koncentreret aroma i en flaske, der skal fortyndes med base, så den kan fordampes. Tag allerede nu et kig på alle dine muligheder hos Easy to Smoke.

Long-fill e-væsker har normalt følgende størrelse samt følgende mængde aroma:

  • 30 ml flaske med 10 ml Aroma
  • 60 ml flaske med 10 ml eller 20 ml Aroma
  • 100 ml flaske med 10 ml eller 20 ml Aroma

Få det optimale ud af din dampning og gør det Easy to Smoke

Alle vores udvalgte e-væsker kan købes både med og uden nikotin til dem som måtte ønske dette, og du bør vælge nikotinmængden ud fra det dagligt antal cigaretter og så trappe ned i eget tempo. Desuden indeholder det en række andre stoffer.

Naturlige aromastoffer: Der naturlige aromastoffer for at tilføje smag, som også bruges i diverse fødevarer. Demineraliseret Vand: Helt almindeligt postevand uden tilsat salt eller mineraler.

PG – Propylenglycol: Et levnedsmiddel godkendt som tilsætningsstof i fødevareindustrien til at frembringe smagsnuancerne. Jo højere tilsat PG, jo mere smag har e-juicen. Den korrekte blanding mellem PG og VG er med andre ord essentiel for en god smag.

VG - Vegetabilsk Glycerol: VG er flydende fedt udvundet fra plantedele for at skabe den rette mængde damp.


Hvad skal jeg vælge - Færdigblandet e væske, Shake N Vape eller bland-selv?

Hos Easy to Smoke finder du rigtig mange færdigblandede e væsker i mange forskellige smagsvarianter, nikotinstyrker og mærker, alle testet og godkendte af Sikkerhedsstyrelsen, så du trygt kan dampe løs. En færdigblandet e væske skal bare fyldes på din tank og dampet, da den fra producentens side allerede har et balanceret blandingsforhold af PG/VG, nikotin og aroma og dermed er klar til brug.
De fås i 10 ml flasker fra mange mærker, så du skal bare vælge en eller flere smagsvarianter som du kan lide. Måske er du til klassikere som Tobacco Blend 20ML, Alabama Tobacco 20MLFreeze Menthol 20ML og Virginia 20ML. Måske kan du også selv finde på nogle nye fantastiske smagskombinationer? Måske Alle kan naturligvis fås i den nikotinstyrke du ønsker.

Shake N Vape er en næsten færdigblandet e væske, hvortil der blot mangler at blive tilført en eller flere nikotinboostere i større flasker. Hvis der f.eks. er 60 ml udgør væsken 50 ml med plads til 10 ml nikotinbooster. Ryst blandingen og lad den stå et par dage et mørkt sted for at få den optimale damp og smag. Du vil hurtigt kunne smage forskellen på de hurtige løsninger og Shake N Vape der er rendyrket dampende luksus for enhver.

Bland-selv e væske er for de kreative dampere, som vil have egen unikke smag, konsistens og nikotinstyrke. Det er ikke videre svært og kræver blot PG/VG-base, nikotinbase og aroma. Måske har du altid været vild med Silver Tobacco 20ML, Red Tobacco 20ML, Classic Menthol 20ML eller Blue Mint(Peppermint) 20ML, men har også altid haft lyst til at prøve Straight Tobacco 20ML, Super Ice Menthol 20ML, Green Menthol 20ML eller har haft lyst til at kombinere flere smagsoplevelser som Menthol Tobacco 20ML med Green Mint 20ML eller Iced Mint 20ML med Just Menthol 20ML?
Gå direkte til smagene: Dansk produceret e-juice

Derudover har vi et udvalg af blandeudstyr, så du fra start af får optimale betingelser for at lave de bedste bland-selv-væsker. Som nybegynder kan det være svært at blande selv, men allerede efter kort tid vil det falde dig let, og du skal bare prøve dig frem. Det åbner dørene til en helt ny verden og muligheder for dig. Læs mere her på hjemmesiden hvor du udover at skaffe udstyr kan få masser af tips – dampning er som en uudtømmelig skøn oplevelse hvor der konstant kommer nye nuancer til. Du bør derfor afsøge alle muligheder og lade dig inspirere til at prøve nyt.

Nikotinstyrke: Hos Easy to Smoke har du mulighed for at købe e væsker både med og uden nikotin. Både nuværende og tidligere rygere nyder at dampe. Mange tidligere rygere savner dampen efter cigaretter, og her kan damp være et sundt alternativ, og ligeledes kan det være et sandt mirakelmiddel for rygere der ønsker at stoppe. De fleste rygere starter med at dampe nikotinholdig e-væske, og de trapper så ned i eget tempo for så normalt at stoppe helt med nikotinen og bibeholder så blot den uskadelige damp.