Du kan vælge mellem mange forskellige smage fra nedenstående leverandør. ALTID GRATIS FRAGT.

Vapeson e væske                              Sundbygaard e væske                           Liqua e væske

E-cigaret væske med nikotin fås i flere forskellige styrker

Du er nu landet under kategorien e-juice. Det er her, du kan sikre din smagsoplevelse bliver helt optimal. Her finder du væske med og uden nikotin. Vi har mange forskellige smagsvarianter. Du får billig kvalitets e-juice fra feellife.

e væske vapeson          e væske sundbygaard          e væske liqua

E-cigaret væske

Du kan afprøve smagsvarianter, du ikke troede muligt i en e-cigaret. Det er en spændende oplevelse at gå om bord i, for vi mennesker har om nogen en subjektiv

følelse, når det kommer til smagsoplevelser. Det handler bare om for dig at finde din personlige ynglings smag inden for e-væske markedet. Varianterne tæller lige så mange smagsvarianter, som vi har i dagligvarerne i vores indkøbscentre. Vi kan hurtigt nævne nogle smagsvarianter i vores e-væske: energidrik, jordbær, mentol, kaffe, æble, lakrids, blåbær og tobacco.

 

Du bestemmer selv styrken af din e-cigaret væske

E-cigaret væskens forskellige styrker er at sammenligne med de forskellige cigaretpakker, som vi kender i forvejen. Man kan således ryge cigaretter, som er light, normale eller stærke i forhold til indholdet af nikotin. Med hensyn til e-cigaretvæske forholder det sig sådan, at man kan vælge mellem at have 0 mg, 6 mg, 12 mg eller 18 mg. Så hvis du en dag gerne vil trappe ned i mg nikotin, er der mulighed for det. 0 mg e-cigaret væsken gør det også muligt at beholde den dejlige hygge, der er forbundet med at ryge, selvom det er uden nikotin. Kvaliteten på vores e-cigaret væske er helt i top. Vi sørger altid for at følge med i, hvad producenterne kommer med af nye tiltag.

Desuden tester vi altid vores produkter, så vi er sikre på, at kun det bedste når ud til vores kunder. Vi håber, du bliver glad for vores produkter. I følge trustpilot.dk har vi i hvert fald ramt rigtigt på vores valg af produkter indtil videre. Vi har flotte anmeldelser hos trustpilot.dk for vores e-cigaret væske.

Se alle vores e væsker her.