Nu med endnu flere smagsvarianter

Denne kategori er vores hjertebarn. Det er så vigtigt for oplevelsen, at E-væsken er så lækker og smagfuld som mulig. Vi forsøger altid at holde øje med nye smagsvarianter, da vi selv synes, det er et spændende område at udforske. I skrivende stund har vi 14 forskellige E-væske med nikotin varianter. Så det er bare igang med at finde ud af, hvilken smag, der tiltaler dig mest.

e væske vapeson          e væske sundbygaard          e væske liqua

Varianterne tæller lige så mange smagsvarianter, som vi har i dagligvarerne i vores indkøbscentre. Vi kan hurtigt nævne nogle smagsvarianter i vores e-væske: Redbull, jordbær, mentol, kaffe, æble, lakrids, blåbær og tobacco. Skynd dig ind og se de sidste nye.

 

Væske til e cigaret med nikotin

En elektronisk cigaret indeholder væske til e cigaret med nikotin og en smag af tobak, men ingen af ​​de skadelige stoffer, der findes i normale cigaretter tillader rygere cravings til at være tilfredse uden at inhalere de mange farlige giftstoffer. Er det hele røg og spejle? Eller kan denne post virkelig være frelseren det ønsker at være?


Væsker til e-cigaret

Et batteri, en forstøver og en vedvarende nikotin kammer giver rygeren at holde og ryge elektronisk cigaret lige som de ville enhver anden cigaret, endda skabe en "røg" som damp og glød i slutningen. Væsker til e-cigaret viser sig meget nyttigt i forskellige styrker, hvilket tillader brugeren at reducere mængden af ​​nikotin, så man kan stoppe helt med at ryge cigaretter.


Nikotin væske til e-cigaret

Nikotin væske til e-cigaret varer typisk samme tid som 15 til 20 cigaretter, således at der skabes en enorm besparelse til normale omkostninger. Standard, medium, lav og ingen nikotin overhovedet er de forskellige patron styrker.


Hangsen e-væske

Et sundere valg er Hangsen e-væske, selvom fordelene ikke ende der. På grund af den elektroniske cigaret ikke udsender nogen farlige stoffer, toksiner eller ægte røg for den sags skyld, de er helt lovligt at ryge offentligt. Om vinteren især normal cigaret rygere er nødt til at trodse frost og regn bare for en hurtig ryge pause, men dette alternativ vil tillade dem at blive i deres kontorer, restauranter og pubber


El cigaret væske

Alle rygere vil også drage fordel, da deres bekymringer om passiv rygning er erklæres ugyldige af den elektroniske cigaret. En langt mere omgængelig miljø derefter! Ved refleksion den el cigaret væske er et sundere, billigere og miljøvenligt alternativ til rygning og som bevidstheden og markedet vokser, de har et stort potentiale med succes erstatte de skadelige cigaretter, vi alle har lært at kende og mange af os er kommet til at frygte mere.


Ecig væske

Cigaretrøg indeholder over 4000 kemikalier, herunder 43 kræftfremkaldende forbindelser og 400 andre toksiner. Nikotin, tjære og carbonmonoxid, formaldehyd, ammoniak, hydrogen cyanid, arsen og endda DDT. Og har du altid spekuleret over, hvorfor rygning er farligt! Ecig væske har ingen skadelige stoffer, som almindelige cigaretter.

Se alle vores e væsker her.