Du kan vælge mellem mange forskellige smage fra nedenstående leverandør. ALTID GRATIS FRAGT.

Vapeson e væske                        Sundbygaard e væske                      Liqua e væske

   

Køb E væske med din yndlingssmag

Varianterne tæller lige så mange smagsvarianter, som vi har i dagligvarerne i vores indkøbscentre. Vi kan hurtigt nævne nogle smagsvarianter i vores e-væske: Redbull, jordbær, mentol, kaffe, æble, lakrids, blåbær og tobacco.

e væske vapeson          e væske sundbygaard          e væske liqua

Så begiv dig ud på en eventyrlig smagsrejse hos easy-to-smoke.dk. Det er skønt at kunne variere sine røgoplevelser, så det ikke bliver en triviel oplevelse. Tænk, hvis man skulle leve af Oksemørbrad hver dag, så ville den dejlige ret også blive triviel og kedelig. Så kast dig ud i det. Prøv så mange forskellige produkter som muligt og erfar, hvilke smagsvarianter der er mest stimulerende for dig.

Du vil blive overrasket over, hvor mange gode smagsoplevelser, der venter på dig.

Genistreg fra skaberne af e-juice

En genistreg fra opfinderne af e-væske er, at man selv kan regulere sit nikotinindtag i sin e-væske. Det betyder, at rygedamp både kan bruges til at stimulere nydelsen af nikotin og smagen fra væske, men man kan også begynde at trappe langsomt ned i nikotinindtaget. Man kan vælge 0 mg, 8 mg, 18 mg og 24 mg. Men alle har de den dejlige smag fra vores smagsvarianter inden for e-juice.

Kvalliteten på vores e-juice med og uden nikotin er i top. Vi har ligesom med vores tilbehør haft mange producenter til at sende os deres bedste svar på rygedamp. Vi har testet den ene producent efter den anden - det har været en rygende fornøjelse, og vi er nu klar til at viderebringe det bedste produkt på markedet. Endda til den billigste pris på markedet. Vi har nemlig valgt ikke at bruge for indkomst på at skulle betale husleje til en e-cigaretbutik. Derfor er vores rygedamp landets billigste, og det vil vi blive ved med at være.

Køb din rygedamp i dag. Det vil du blive rigtig glad for.

Se alle vores e væsker her.