eGo startsæt 1500 mAh

Ego type kit startsæt 1500 mAh, var et af de første startsæt der kom på marked, i e-cigarettens opstart. Ego eller imist batterier i 650 mAh medfølger til vores ego e-cigaret 650 mAh, batterierne findes i rigtig mange forskellige farver, hos os forhandler vi dem i sort, hvid, rød, blå, grøn, lilla, orange og chrome.

ego e cigaret

Ligeledes findes der et vælg af farver i clearomeizers, også her har vi disse i bla. sort, rød, gul, blå, grøn, lilla og klar, dette variere imellem de forskellige modeller af clearomizers.

Med alle disse dejlige farver, har du her mulighed for at lave din helt egen unikke og let genkendelige ego e-cigaret 650 mAh. Vi forhandler også mask/label til dit batteri, så bliver du træt af et ensfarvet batteri, er der her igen mulighed for at lave dit helt eget design, så ingen har en e-cigaret der er magen til din.

Joyetech eGo-AIO

eGo startsæt 2000 mAh

En Ego type ecigaret 2000 mAh består af, et batteri samt en clearomizers. Batteriet er med tryk knap funktion, således at knappen holdes inde, når der suges i clearomizeren. Med knappen er der også mulighed for, helt at slukke for batteriet, hvis man ikke skal anvende det i længere tid, eller hvis e-cigaretten ligger i lommen og ikke bliver brugt, dette gøres ved at trykke 5 gange, hurtigt efter hinanden.

Når batteriet på din ego e-cigaret 650 mAh igen skal aktiveres, er det samme metode, tryk 5 gange, hurtigt i streg og det er igen tændt og klar til brug. Batteriet oplades ved at skrue det i laderen, der i den ene ende er lavet til batteriet og i den anden ende er det Usb, der kan sættes i et vægstik.

Når man skruer den valgte clearomizer på batteriet har man sin smarte ego e-cigaret 650 mAh, lige til at ta i brug til damp.