E-cigaret er et billigt alternativ til røg

Du sparer penge. Mange penge.

Ryger du til daglig 20 cigaretter, vil du hurtigt opdage, at du sparer op mod 600 kr. om MÅNEDEN. Altså 7200 kr. om året. Det  er en god rejse, nyt tøj, nyt fjernsyn eller hvad end du vil forkæle dig selv med.

e cigaret startpakke          Rygestop startpakke          e væske

Meget bedre end tobak

E-cigaretten giver dig den autentiske følese af at sidde med en almindelig cigaret. Du indhalerer og ekshalerer din røg på præcis samme måde. Samtidig undgår du lugtgenerne man kender fra almindelige cigaretter. Slut med ildelugtende hænder, tøj og misfarvede tænder.

Det er slut med at skodde en halv cigaret. Når du ikke ønsker at ryge mere, slukker du bare for dit batteri. Der er også mulighed for, at du kan finde overskud til at komme i bedre form. E-cigaretten tåger ikke dine lunger til med alverdens farlige kemikalier.

Sikkerhedsmæssigt er der også fordele forbundet med E-cigaretterne. Der er nemlig ikke nogen brandfare, da E-cigaretterne er elektroniske. Falder du i søvn med den i hånden, slukker den automatisk. Derudover bliver dine medmennesker ikke udsat for passiv rygning, så du vil kunne tage din E-cigaret med dig rundt uden at være til gene for andre.

Kvit smøgen - behold røgen.

Du kan vælge mellem mange forskellige smage fra nedenstående leverandør. ALTID GRATIS FRAGT.

Vapeson e væske Sundbygaard e væske Liqua e væske