Kangertech e cigaretter, tank, cleromizer, coil og batterier

Kanger Technology Company – eller blot KangerTech – blev grundlagt i 2007 og var en af Kinas første producenter af e-cigaretter. I dag er KangerTech e cigaretter en virksomhed, som især er kendt for sine fantastiske tanke; og det er slet ikke så mærkeligt, for KangerTech har specialiseret sig i netop innovation og udvikling af tanke til e-cigaretter og mods. Tankene er især populære i Europa og Nordamerika, og alle virksomhedens produkter lever op til alle de væsentlige certificeringer.

Kangertech Tanke

Udover Kangertech tanke har KangerTech fokuseret på at skabe forskellige pakkeløsninger, som inkluderer både tank og batteri. Især Evod-startsættet er populært. Det består af et sæt med hele to komplette Evod-e-cigaretter med tank og batteri – på den måde kan du dampe på den ene, mens du oplader den anden. Det var med dette sæt, at KangerTech introducerede muligheden for at skifte coils, hvilket på det tidspunkt var helt ny teknologi. Evod-succesen blev senere fulgt op med det opgraderede Evod 2-kit. Det seneste skud på stammen indenfor startsæt er Kanger Subox Mini, som man forventer vil blive et stort hit.

Evod og Evod 2 er begge relativt små e-cigaretter, og hvis man er til de lidt større, er Evod Mega et godt valg. Ønsker man både størrelse og Air Flow Control, er KangerTechs EMOW kit svært at komme udenom.

Kvalitetsdamp med Kangertech tanke

KangerTechs tanke er noget helt for sig, og derfor er der virkelig rift om dem. Så meget, at KanegrTechs produktion i perioer ikke har kunnet følge med. De mest populære tanke er utvivlsomt Evod-tanke som Protank 2 og 3, og Aerotank med indbygget Air Flow Control. Derudover er den nyeste tank, Subtank, allerede blevet superpopulær. Som navnet antyder, kan den bruges til Sub-ohmdamp, men man kan også sagtens fremstille 'almindelig' damp på den – og der følger både almindelige coils og Sub-ohm-coils med. Den mindste Subtankmodel hedder Subtank Nano og passer med en diameter på 18,5 mm. Den lidt større model hedder Subtank Mini, men er på trods af det kompatibel med 22 mm. i diameter. Den største model hedder Subtank Plus og er med en tankdiameter på hele 25 mm.

Kangertech CL-CE4 tank

Single- og Dual Kangertech coils

Også i forhold til coils er KangerTech rigtig langt fremme. De tilbyder flere forskellige slags, og til de tidligere tankmodeller fås de originale single-coils, som nogen stadig foretrækker. Ellers er KangerTechs nyere, færdigbyggede OCC-Kangertech coils oftest produceret med dual-coils. Virksomheden tilbyder desuden tankmodeller, som kan bygges om, så man selv kan bygge coils helt fra bunden eller montere KangerTechs klargjorte coils. Det betyder, at selve coil-tråden kan afmonteres og rengøres, og at vattet kan skiftes. De færdigbyggede coils er dog den mest populære løsning, fordi den sikrer dig KangerTech-kvalitet og at alt er udført korrekt.

KangerTech er især blevet markedsledende grundet det udprægede brug af kvalitetsmaterialer. Virksomheden bruger Pyrex-glas, som er kendetegnet ved stor varmebestandighed og holdbarhed, og det er samme type glas, som man blandt andet anvender i professionelt laboratorieudstyr. Derudover er der brugt rustfrit stål i samme kvalitet, som man for eksempel bruger til kokkeknive, og som kan tåle ekstremt slid. Vælger du produkter fra KangerTech, er du altså sikret noget af det allerbedste op markedet.