DEN ØVEDE

E-Cigaret, også kaldet Elektronisk Cigaret, e-smøg og mange andre pseudonymer, er er den nye innovative og sunde variant af de gamle skadelige nikotin-cigaretter.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

DEN ØVEDE Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Derfor e-cigaretter – ikke smøger

E-Cigaret, også kaldet Elektronisk Cigaret, e-smøg og mange andre pseudonymer, er er den nye innovative og sunde variant af de gamle skadelige nikotin-cigaretter.

Det er et fantastisk alternativ uden de samme sundhedsskadelige konsekvenser, der globalt bruges af millioner verden over hver eneste dag.

E-cigaretten stimulerer den samme rygeoplevelse som ved cigaretter, men dog uden indholdet af de over 4.000 kemiske stoffer, heraf flere giftige og kræftfremkaldende, som ellers indtages med hvert eneste hiv på cigaretten.

I stedet indhaleres blot frisk uskadelig damp. Og det er ikke eneste fordel ved at skodde smøgerne og skifte til e-cigaretter.

De udskiller ikke røg, men i stedet som allerede beskrevet harmløs damp.

Der kan både dampes med e-væske med eller uden nikotin der kan vælges til og fra i de mange forskellige smagsvarianter, dvs. ingen kræftfremkaldende stoffer, og omgivelserne udsættes derfor heller ikke for passiv rygning.

Ikke omfattet af rygeloven kan e-cigaretter med god samvittighed nydes de fleste steder hvor der ellers er rygeforbud såsom værtshuse, restauranter, arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og andre steder.

E-cigaretter består grundlæggende af et batteri, en atomizer og et mundstykke. Med batteriet overføres strøm til atomizeren, der så bruger denne energi til at varme væsken op som så kan inhaleres.

E-cigaretter kommer i et væld af farver og fantastiske funktioner, både til nybegyndere, men når man bliver mere erfaren, kan man gå over til mere avancerede apparater. Jo mere erfaren man bliver, jo mere får man ofte lyst til store dampskyer. Ligeledes får man måske lyst til at eksperimentere med nye, unikke og fantastiske smagsoplevelser.

Med Easy to Smoke er du garanteret den Bedste e-cigaret.

Se forskellige udvalg af vores produkter: Eleaf-Ijust 3 kit, Eleaf Istick Pico x kit, Smok Stick V9 kit, Voopoo Agrus pro pod kit, Voopoo Drags S

Hvad Er E-væske?

E-væske, også kaldet e-saft og e-juice, er den smags-aroma du ryger fra din e-cigaret. Normalt er den enten være primært baseret på VG eller i forholdet 50/50. PG betyder propylene glycol, og VG står for Glycerin.

Begge dele er uskadelige, men de skaber i begge kombinationer en fantastisk damp. Alle de forskellige smagsvarianter hos Easy to Smoke er laves på basis af naturlige smagsaromaer godkendt til fødevarebrug.

Ud over at vælge om e-juicen skal være med eller uden nikotin samt styrke findes der smagsoplevelser med noget for enhver smag, og i takt med at man bliver mere erfaren som damper, kan man også blive mere kreativ – ikke bare med at prøve nye smagsoplevelser, men også at blande forskellige smagsoplevelser.

Klassiske varianter som slik og frugt er altid lækre, men måske kunne de krydres med smagsoplevelser der emmer af mexicansk vildskab eller måske kombinere smagen af kage i dampen? Mulighederne er uendelige og din mulighed for dampende hotte eksperimenter.

Før du kan dampe løs, skal du dog vælge nikotinstyrke, og her er der mulighed for at trappe langsomt ned i eget tempo eller tage en kold tyrker hvis du hellere vil det.

Med begge varianter bliver du fra første dag sundere, stærkere og renere, og tegnebogen bliver hurtigt federe, da dampning er en meget billigere løsning end nikotincigaretter.

Til at begynde med kan en e cigaret nybegynder være det rigtige, men det kan også være en ide at investere i E-cigaret startpakke, så man har noget mere standardudstyr, også for erfarne dampere.

Se vores udvalg af e-væske: Vapeson, Sundbygaard, Liqua, Shake N Vape

Nikotinstyrke

Valget af nikotinstyrke afhænger af hvor mange cigaretter man normalt ryger på daglig basis.

Easy to Smoke har afsondret markedet og er stadig på jagt efter nyt, så vi altid har det nyeste, bedste og største udvalg af eminente e-væsker med alt inden for forskellige tobaksmage, men også en del eksotiske frugtsmage samt slik, kage, mentol damp og alt hvad hjerte og lunger kan begære af dejlig damp.

Ud fra nedenstående kan du vælge hvor stærk en nikotindosis der er passende, men det afhænger også af, hvor hurtigt du vil trappe ned.

Er du i tvivl, er det bedre at starte lidt højere, da der som beskrevet kun er uskadelige stoffer i.

Nikotinen er ikke skadelig, men skaber kun afhængighed, som man så trinvist kan løsgøre sig fra.

Hvis man vælger en dampende pakkeløsning, er der som regel kun standardudstyr med, så man kan komme i gang med at dampe, men der mangler prikken over i´et – nemlig et væld af forskellige fantastiske e-juices.

Nogle foretrækker at bruge de samme smagsoplevelser igen og igen, mens andre er mere eksperimentvillige og -lystne.

Med de lave priser hos Easy to Smoke er der umuligt ikke at dampe løs og få prøvet en masse nyt i dampens forunderlige verden.

Du kan se alle vores fristende smagsoplevelser her.

Alle e-juices kommer i 10 ml. flasker til nem påfyldning af tankene og imødekommer højeste standarder inden for e-juice produktion under sikre forhold i kliniske laboratorier.

  • 0 mg – Ingen nikotin, kun smagsaroma

  • 6 mg - Til den der ryger 5-10 cigaretter dagligt

  • 16 mg - Til den der ryger 15-20 cigaretter dagligt

  • 20 mg - Til storrygeren der ryger mere end 20 cigaretter om dagen

Med disse 4 forskellige nikotinstyrke giver det enhver rygestopper rig mulighed for at trappe ned i eget tempo, så du til sidst er helt røgfri, men kan stadig fortsætte med at dampe den uskadelige damp – til glæde for både dig, dine omgivelser og din pengepung.

Se en del udvalg af vores produtker: Nikotin base 10ml 70VG/30PGNikontin base 50VG/50PG, 1 liters sæt 70VG/30PG, 1 liters sæt 50VG/50PG

Alt fra mentol til kaffe over ørkenvildskab til brændende bær

E-juices er ligesom en tur i slikbutikken for voksne – der er et væld af smags- og duftoplevelser, og man vil allerhelst bare prøve det hele. Med andre ord er det svært at vælge, men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at du får noget af højeste kvalitet til nogle af markedets laveste priser.

Som ny damper er det en god ide at holde sig til sikre og kendte smagsoplevelser, men i takt med at man bliver mere erfaren, kan man prøve nye og mere specialiserede smagsoplevelser og måske prøve at kombinere dem Nikotinen i en e-cigaret giver her det velkendte træk i halsen, når du inhalerer.

Hvem vil ikke gerne nyde kombinationen af slik og frugt eller måske kombinere klassisk kaffe eller tobak med lidt mexicansk vildskab, som du vil kunne mærke i hele kroppen længe efter at dampen er lettet?

E-cigaret startpakker – Både til nybegyndere og øvede dampere

Vi anbefaler nye dampere at lægge ud med en startpakke – på denne måde har man alt hvad man skal bruge og kan sikkert og trygt komme i gang. Men også øvede dampere kan have glæde af en startpakke, da den har alt hvad man skal bruge af basisudstyr, og så kan man selv tilkøbe ekstra, både af teknisk udstyr og smagsoplevelser.

Prisen er i bund, sikkerheden er i top, og dampens smagsoplevelse er på himmelflugt. Det er både den bedste til erfarne og begynder e cigaret. Vi har her alle modeller i overblik, alle godkendt af Sikkerhedsstyrelsen så du kan være sikker på kun at købe det bedste udstyr.

Du kan klikke dig ind på de forskellige modeller for at læse mere om dem, men der findes modeller til alle behov. Med nogle skal man selv påfylde væske og udskifte coilen, på andre e-cigaretter er der allerede påfyldt væske, og så findes der de såkaldte pod-systemer, dvs. med udskiftelige batterier.

Fælles for dem alle er dog at de er genopladelige og vil give dig alle de dampende oplevelser du kunne tænke dig. Tag her et kig på vores startpakker for at komme godt ind i dampen, uanset om du er på jagt efter e-cigaret begynder eller e-cigaret begyndersæt eller noget mere avanceret.

Find her: Nybegyndere kit

Hvilken startpakke skal jeg vælge?

Du skal overveje flere ting, når du vælger en startpakke, der som udgangspunkt består af clearomizer/tank og et batteri. Batteriet er vigtigt for brugstiden for den enkelte opladning og den overførte power.

Tanken er vigtig for oplevelsen, da det er her selve dampen udvikles, så den skal være god. En tank, der passer til det individuelle behov, er derfor nødvendigt for at det hele skal fungere ordentligt.

Jo større tanken er, jo mere e-juice kan den indeholde, selvom det lovgivningsmæssigt er fastsat til maksimalt 2 ml. Alle tanke passer generelt til alle batterier, men små tanke passer generelt godt til små batterier mellem 650 – 1650 mAh.

Større batterier eller Mods passer så bedre til større tanke. Vil man prøve kræfter med Sub-Ohm, skal der vælges et batteri med lidt flere watt, men generelt gælder at jo større batteri, des flere mAh kan batteriet rumme.

Endelig kan man overveje at købe et batteri med variabel volt – på denne måde er alle muligheder åbne.

Easy to Smoke har med andre ord alt fra e cigaret til håndværker til e cigaret til kvinder.

Hvad der er den rigtige e-cigaret, er altid en subjektiv individuel vurdering.

Vi stiller alle muligheder til rådighed for dig, så du bare skal vælge mellem det bedste af det bedste.

Find dine startpakke her: nybegynder kit, det let øvede kit, den rutinerede kit

Den bedste damp med det bedste udstyr – især til den øvede damper

Som allerede nævnt er Sub-Ohm blandt det kraftige udstyr i dampverdenen. Før skulle man vikle coils, hvis man ville have dem under 1,0 Ohm.

Denne type kan arbejde med meget høj Watt og producerer en stor mængde damp, men det kræver et stærkt batteri på 20-30W.

Helt grundlæggende kan siges, at jo lavere Ohm i coilsene, jo mere damp giver det.

Endeligt anbefaler vi at anskaffe sig et batteri der yder variabel volt, så man kan variere outputtet.

Jo højere Volt eller Watt der benyttes, des højere temperatur vil e-juicen fordampes med.

Det betyder masser af dejlig damp, men det giver også et større e-væske-forbrug. Det koster lidt ekstra, men er rigelig værd for den dejlige oplevelse.