generelt om din e smøg


Generelt om din e-cigaret

Den bedste e-cigaret afhænger af hvilke præferencer man har til sin dampning. Nogle ønsker en stor e-cigaret og kæmpestore dampskyer, mens andre hellere vil have en lille e-cigaret, der minder mere om en almindelig tobakscigaret – lille og handy lige til at have i lommen.

Den lille almindelige e-cigaret

Hvis e-cigaretten skal holde strøm en hel dag, skal den have minimum 1200 mAh batterikapacitet, og der er masser at vælge imellem. Her kan et stramt sug være det helt rigtige, ligesom en almindelig cigaret, skal man kigge efter dem, der er beskrevet med ’MTL’ under specifikationerne, dvs. Mund-Til-Lunge sug som ved en almindelig cigaret.

E-cigaret med god batterikapacitet og sug-indstilling

Lad os opstille et nyt scenarie. Du er ikke interesseret i e-cigarettens udseende, men ønsker bare, at rygeoplevelsen minder om almindelige cigaretter, både med hensyn til suget og mængden af damp. Disse holder strøm længe, og det er muligt at skrue både op og ned.

Find her: Batterier

Find her: E-cigaret Kit

Større e-cigaret med stor dampmængde

Den skal være større end almindelige e-cigaretter, og det betyder ikke så meget hvordan den ser ud. Samtidig må den stadig gerne være rund og ikke en stor firkantet klods og skal producere mere damp end almindelige e-cigaretter.

Generelt

Udskifteligt batteri og sug-indstilling

Du vil have en e-cigaret der er forholdsvis stor og kan skifte batteri. Ligeledes må den gerne have en skærm, så man har mulighed for at skrue op og ned for sug-indstillingen og holde øje med strømniveau og bare holde øje med det hele.

De største avancerede e-cigaretter

Det er svært at sige præcist, hvilken af de store e-cigaretter, der er de vildeste, da dette afhænger af personlige præferencer. Man skal ikke bare vælge en e-cigaret ud fra udseendet, men vælge ud fra de angivne tekniske specifikationer, især med det indbyggede watt. Man skal vide hvor meget man vil kræve af sin e-cigaret – for hvis den ikke bruges tilstrækkeligt, kommer der ingen damp, og hvis den presses for hårdt, vil coilen og til sidst e-cigaretten brænde sammen.

Du vil heller ikke som udgangspunkt køre 240 km/t i en almindelig bil. Undersøg på forhånd, hvor meget batterierne kan holde til og sørg for ikke at presse det for meget – den bedste damp kommer ved at holde sig inden for de angivne grænser. De store modeller har som regel skærme, så man kan holde øje med det hele, og den er nem at betjene.

Hvilken e-cigaret holder bedst strøm?

Kapaciteten bør ligge på 1200 mAh, hvis e-cigaretten skal kunne bruges gennem hele dagen, og her kan du med fordel gå efter de store modeller, da de har bedre batterilevetid. De har skærme til at gøre hele dampningen nemmere, og de store giver bare flere muligheder. de giver også store dampskyer, og du kan med fordel gå efter e-cigaretter med direkte lungesug.