Generelt om e-cigaretter

Undgå falske svindel virskomheder

Sådan undgår du falske svindelvirksomheder

E-cigaretter bliver stadigt mere populære, men du bør aldrig gå efter en gratis e-cigaret på nettet. Når en vare (ofte en dyr en af slagsen) bliver meget eftertragtet og populær, er den som skabt til at bruge i et svindelnummer.Og hvis det endeligt er sandt, er e-cigaretten sjældent af god kvalitet.

Som udgangspunkt er intet gratis, så man skal være forsigtig og kritisk hvis man bliver lokket med gratis varer som iPhones, fladskærme eller e-cigaretter – alt for ofte ligger der svindel bag. Hvis man alligevel ønsker at prøve, så vær ekstra varsom med at læse alle betingelser igennem. Forpligter du dig til noget og hvilke oplysninger beder de om? Undersøg også det pågældende firmas ry på sider som Trustpilot, sørg for at det er et reelt firma med en konkret adresse i Danmark med gyldige kontaktoplysninger og indtast aldrig personlige oplysninger.

Og hvis der ligger advarsler fra andre, så hold fingrene fra det. En gratis e cigaret kan lyde lækkert og uskyldigt, men det kan faktisk gå så vidt som at være den direkte årsag til et mislykket rygestop, hvis den er af dårlig kvalitet, og måske bliver efterfulgt af en bunke regninger på ting, du slet ikke har lyst til at få. I stedet anbefaler vi at betale fair beløb for rigtig gode varer. Easy to Smoke har et bredt udvalg af e-cigaretter af allerhøjeste kvalitet, som har hjulpet mange til at kvitte smøgerne hurtigt og smertefrit.

Alle vores produkter er nøje udvalgt på et bugnende marked, da vi synes at kun det bedste er godt nok og at god kvalitet ikke behøver at koste en formue.

Se mere: Vores anbefalinger på Trustpilot

Sikkerhed


Rejs med din e-cig

Rejs verden rundt med din e-cig

Her får du en hurtig og nem oversigt over, hvad du må og ikke må, på din rejse. Det er generelle anbefalinger, da der kan være forskelle på enkelte lande, flyselskaber og lokale skikke og love.

Undersøg selv reglerne for din udvalgte feriedestination for at undgå problemer eller løbe ind i konflikter med loven. E-cigaretten er en helt naturlig del af hverdagen og det skal den selvfølgelig også være når du rejser. - De fleste flyselskaber har accepteret at man tager e-cigaretter med om bord, selvom man ikke må dampe mens flyet er på vingerne, heller ikke på toilettet da det vil udløse røgalarm.

Du må også medbringe e-væske ombord på fly, blot det er under 100 millimeter, og ligesom al anden væske skal det være i en genlukkelig klar plastpose. Batterierne skal dog være i håndbagagen, mens resten må gerne pakkes i kufferten.

Du må til gengæld godt have alt andet grej i håndbagagen, så længe væskerne ikke overstiger 100 ml/flaske og at alle dine væsker kan være i en 1 L pose. Det er dog ikke tilladt at medbringe e-væsker med faresymboler i håndbagagen, uanset størrelsen.

Rejse

Må man bruge sin E-cigaret i lufthavnen?

Dette skal undersøges i den enkelte lufthavn. I de fleste lufthavne i Europa er det som minimum muligt at dampe uden for lufthavnen, mens det i flere mellemøstlige lufthavne er ildeset og ligefrem forbudt at både dampe og ryge.

Flere lufthavne er begyndt at tilbyde rygekabiner, lounge eller lignende, så der kan dampes løs uden problemer. Vær altid opmærksom på at de forskellige lufthavne/lande har forskellige regler og love der for undersøg altid nærmere på dit/jeres rejsemål.

At overtræde reglerne kan give problemer med loven, og uanset hvad, er det bare en dårlig start på en rejse.

Hvor kan jeg lovligt dampe?

E-cigaretter er forbudt i en række lande, men i mange af disse lande, er forbuddet i større grad rettet mod sælgere end brugere. Især i Asien og i muslimske lande er der både nationalt og lokalt meget specifikke regler, som du bør sætte dig ind i før rejsen. Singapore, eksempelvis, udsteder bøder på adskillige tusinde kroner til enhver, der tages i at bruge en e-cigaret i det offentlige rum.

Dertil kommer, at flere stater i USA har forbudt brug af E-cigaretter i parker og på offentlige arealer – så vær på vagt og tænk dig om.

Gode tips inden du rejser

Batteriet bør skilles fra tanken og slukkes helt Sørg for at medbringe rigeligt af forbrugsartikler som e-juices, batterier, coils mm – det er ikke sikkert at det ønskede udstyr sælges hvor du skal hen.

Medbring altid en reserve til både batteri, coils, flere smagsoplevelser og hvad du behøver til en dampende ferie. Tanke og tilbehør såsom ekstra coils er altid handy at have med i baggenden. Husk alt udstyr – brug evt. en særlig æske til det, så du har styr på, hvad du har med.


lovgivning om din e cigaretter

Vi har opresummeret lovgivningen i nedenstående tekst:

 • Størrelsen på opfyldningsflasker med nikotinholdig væske til e-cigaretter må maksimalt være 10 ml pr. flaske

 • Maksimalt tilladte nikotinindhold er nu højest 2 %, svarende til 20 mg/ml nikotin i e-cigaret- væske.

 • Tanke må maksimalt have en kapacitet på 2 ml.

 • Ingen salg af e-cigaret-væske i glasemballage.

 • Man skal minimum være 18 år for at købe e-produkter som e-cigaretter og e-juices, og sælger skal sikre at dette overholdes.

 • Al info og alle advarsler skal være på dansk

 • Der er forbud mod at reklamere for og promovere e-cigaretter og genopfyldningsbeholdere.

Hos Easy to Smoke overholder vi alle nationale og internationale regler og går samtidig meget op i at opretholde andre etiske standarder og kun levere produkter af højeste kvalitet.

Alt e-væske er produceret under kliniske forhold og lever 100% op til Sikkerhedsstyrelsen anvisninger. Nu vil vi komme med forslag til at vælge den rigtige e-cigaret til dine behov.

Lov


generelt om din e smøg

Generelt om din e-cigaret

Den bedste e-cigaret afhænger af hvilke præferencer man har til sin dampning. Nogle ønsker en stor e-cigaret og kæmpestore dampskyer, mens andre hellere vil have en lille e-cigaret, der minder mere om en almindelig tobakscigaret – lille og handy lige til at have i lommen.

Den lille almindelige e-cigaret

Hvis e-cigaretten skal holde strøm en hel dag, skal den have minimum 1200 mAh batterikapacitet, og der er masser at vælge imellem. Her kan et stramt sug være det helt rigtige, ligesom en almindelig cigaret, skal man kigge efter dem, der er beskrevet med ’MTL’ under specifikationerne, dvs. Mund-Til-Lunge sug som ved en almindelig cigaret.

E-cigaret med god batterikapacitet og sug-indstilling

Lad os opstille et nyt scenarie. Du er ikke interesseret i e-cigarettens udseende, men ønsker bare, at rygeoplevelsen minder om almindelige cigaretter, både med hensyn til suget og mængden af damp. Disse holder strøm længe, og det er muligt at skrue både op og ned.

Find her: Batterier

Find her: E-cigaret Kit

Større e-cigaret med stor dampmængde

Den skal være større end almindelige e-cigaretter, og det betyder ikke så meget hvordan den ser ud. Samtidig må den stadig gerne være rund og ikke en stor firkantet klods og skal producere mere damp end almindelige e-cigaretter.

Generelt

Udskifteligt batteri og sug-indstilling

Du vil have en e-cigaret der er forholdsvis stor og kan skifte batteri. Ligeledes må den gerne have en skærm, så man har mulighed for at skrue op og ned for sug-indstillingen og holde øje med strømniveau og bare holde øje med det hele.

De største avancerede e-cigaretter

Det er svært at sige præcist, hvilken af de store e-cigaretter, der er de vildeste, da dette afhænger af personlige præferencer. Man skal ikke bare vælge en e-cigaret ud fra udseendet, men vælge ud fra de angivne tekniske specifikationer, især med det indbyggede watt. Man skal vide hvor meget man vil kræve af sin e-cigaret – for hvis den ikke bruges tilstrækkeligt, kommer der ingen damp, og hvis den presses for hårdt, vil coilen og til sidst e-cigaretten brænde sammen.

Du vil heller ikke som udgangspunkt køre 240 km/t i en almindelig bil. Undersøg på forhånd, hvor meget batterierne kan holde til og sørg for ikke at presse det for meget – den bedste damp kommer ved at holde sig inden for de angivne grænser. De store modeller har som regel skærme, så man kan holde øje med det hele, og den er nem at betjene.

Hvilken e-cigaret holder bedst strøm?

Kapaciteten bør ligge på 1200 mAh, hvis e-cigaretten skal kunne bruges gennem hele dagen, og her kan du med fordel gå efter de store modeller, da de har bedre batterilevetid. De har skærme til at gøre hele dampningen nemmere, og de store giver bare flere muligheder. de giver også store dampskyer, og du kan med fordel gå efter e-cigaretter med direkte lungesug.


Sker der noget ved ens tænder, bliver de gule?

Fantastiske fede fordele ved at dampe

Her er en liste over nogle af de andre fordele ved damp i forhold til cigaretter:

 • Hver gang man ryger en cigaret, udsættes hele kroppens system for over 4000 skadelige og kræftfremkaldende stoffer. Ved dampning er det kun harmløs damp, og nikotinen er ikke i sig selv farligt.

 • Dine omgivelser, børn og andre mennesker udsættes ikke længere for passiv rygning.

 • Munden er renere – ingen dårlig ånde eller gule tænder.

 • Lugten omkring rygeren og i hele boligen løftes og renses, når cigaretterne skodes.

 • Du sparer penge fra første dag – måske er der nogle engangskøb, men det er meget billigere på både langt og kort sigt. Og derudover er disse penge et bevis på at damp er en investering i bedre sundhed.

 • Mange tidligere rygere savner at have noget i hånden samt følelsen af røg om sig – man bibeholder dampen, men den er harmløs og lugter ikke.

 • Du kan selv vælge hvilket niveau du ønsker at starte på, og du kan trappe ned i eget tempo og skal ikke igennem de såkaldte ”kolde tyrkere” med abstinenser efter smøger

Hottere, mere dampende, billigere eller sjovere bliver det bare ikke end med Easy to Smoke

Tænder


Fordel ved e-cigaretter og smøger 

Fantastiske fede fordele ved at dampe

 • Hver gang man ryger en cigaret, udsættes hele kroppens system for over 4000 skadelige og kræftfremkaldende stoffer. Ved dampning er det kun harmløs damp, og nikotinen er ikke i sig selv farligt.

 • Dine omgivelser, børn og andre mennesker udsættes ikke længere for passiv rygning.

 • Munden er renere – ingen dårlig ånde eller gule tænder.

 • Lugten omkring rygeren og i hele boligen løftes og renses, når cigaretterne skodes.

 • Du sparer penge fra første dag – måske er der nogle engangskøb, men det er meget billigere på både langt og kort sigt. Og derudover er disse penge et bevis på at damp er en investering i bedre sundhed.

 • Mange tidligere rygere savner at have noget i hånden samt følelsen af røg om sig – man bibeholder dampen, men den er harmløs og lugter ikke

 • Du kan selv vælge hvilket niveau du ønsker at starte på, og du kan trappe ned i eget tempo og skal ikke igennem de såkaldte ”kolde tyrkere” med abstinenser efter smøger

Hottere, mere dampende, billigere eller sjovere bliver det bare ikke end med Easy to Smoke

Læs mere om: E-cigaret kit

VS