1600 MAH BATTERIER

Med 1600 mAh er du sikret en levetid på en hel dags damp på din e-cigaret pr. opladning - medmindre du selvfølgelig damper rigtig meget. Et så stort batteri skal bruge nogle timer til opladning, men når det holder en hel dag, kan opladningen nemt foregå om natten.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

1600 MAH BATTERIER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Stort spinner batteri 1600 mAh

De største batterimodeller er typisk relativt simple uden avanceret elektronik, men er til gengæld ekstra effektive og kan med nemhed drive Sub-ohm-coils. De lidt mindre modeller tilbyder til gengæld funktioner som f.eks. variabelt output.

Fra omkring 1300 mAh og opefter ændrer prisen på batterierne sig relativt lidt i forhold til, hvor meget ekstra kapacitet, du får. Derfor er et 1600 mAh-batteri på sigt en billig løsning.

Vil du være på den helt sikre side, kan du vælge et batteri med pass through-opladning som f.eks. Ego One.

Med denne opladeteknologi kan du dampe samtidig med, at batteriet oplades – supersmart og praktisk, hvis den natlige opladning skulle glippe. Går du efter spændende design, er der også muligheder for enhver smag.

Hvis du ønsker både høj kapacitet og avancerede indstillingsmuligheder, bør du overveje at opgradere til et decideret mod, hvor mulighederne næsten er uendelige. Fordelen ved et mod er desuden, at det kører med løse batterier, som blot kan udskiftes, hvis de bliver slidte, eller hvis du ønsker at opgradere til endnu mere power og/eller kapacitet.

Elektronikken kan på den måde ”genbruges”, og det er godt for både miljøet og din pengepung. Husk altid, at dit batteri skal passe med den tank, du skal bruge det sammen med.