Som kan hjælpe dig med et rygestop

De elektroniske cigaretter er betydeligt billigere end almindelige cigaretter, og de afgiver ikke den røglugt, man kender. Desuden er e-cigaretter ikke omfattet af rygeloven.

e cigaret startpakke

kvinde med e-gigaret

Med de elektroniske cigaretter, kan købes her som rygestop kit slipper du for de ca. 4000 skadelige tilsætningsstoffer, som en almindelig cigaret indeholder. Oplevelsen er dog stadig den samme – dampen indåndes og nydes på præcis samme måde.

En e-cigaret består af tre komponenter: et batteri, et mundstykke og en atomizer/clearomizer, og alle delene findes separat hos Easy to Smoke.

I atomizeren dannes dampen, og i clearomizer-modellen er atomizeren kombineret med væskebeholderen og danner dermed en tank. Clearomizeren er lavet i gennemsigtig plastik – så ved du nøjagtig, hvornår det er tid til at fylde ny væske på.
Ud over delene til din e-cigaret findes der også ekstra udstyr som opladere, vægstik, holdere og tasker til dit udstyr. Det kan naturligvis også købes hos Easy to Smoke. Alle varerne er testet på forhånd for at sikre den bedst mulige kvalitet hver gang.

Held og lykke med dit rygestop!

En elektronisk cigaret gør det nemmere for dig at trappe ud af din nikotinafhængighed, fordi den giver dig mulighed for selv at styre dit nikotinindtag. E-juicen, som påfyldes cigaretten, kan købes med alt fra 0 mg. til 20 mg. Det er altså op til dig, om du vil ryge e-juice med nikotin, eller om du blot vil nyde en af de mange smagsudgaver, som Easy to Smoke tilbyder. Her finder du så eksotiske smage som granatæble og hindbærmint, men du kan også få smagen af helt almindelig tobak.

Du kan vælge mellem mange forskellige smage fra nedenstående leverandør. ALTID GRATIS FRAGT.

Vapeson e væske Sundbygaard e væske Liqua e væske

Kunde anmeldelse