VAPORESSO KIT

Dette amerikanske brands succes breder sig som røg og stiger som damp direkte mod himlen, hvor konkurrenterne kun kan se måbende misundeligt på.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VAPORESSO KIT Der er 1 produkt.

Aktive filtre

VAPORESSO PodStick Kit

Gratis Fragt

VAPORESSO KIT

Podstick kit fra VaporessoVapeoresso Podstick har 3 forskellige strøm niveauer, der kan holde strøm det meste af dagen. Den selv kan regulere strømmen alt efter hvilken pod/coil der benyttes. PodStick pakken indeholder...

249 kr
Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Vanedannende vild Vaporesso – emmende elektriske e-cigaretter

Med basis i gode smagsoplevelser forfinet med den nyeste teknik og lækkert design sætter Vaporesso ligesom den amerikanske drøm helt nye standarder for, hvad der er muligt med e-oplevelser.

Hos Easy to Smoke har vi udvalgt en unik perlerække af dampende skønne vidunderlige e-varer fra Vaporesso, men vi ønsker lige så meget at vise firmaet bag – ligesom deres produkter er det indbegrebet af innovation der lader dampen og oplevelsen stige til hidtil uanede højder. Aldrig før har et rygestop været så vanvittigt lækkert vanedannende og nemt.

Banebrydende teknik og innovativt design

Som endnu en af mange alternativer til rygning tilbyder forskellige Vaporesso atomizere, vape kits, tanke, coils, batterierstarter kits og mods, der alle skal bidrage til et rygestop og et sundere liv, enten med eller uden nikotin.

Det globale e-marked bugner og damper af muligheder for både nybegyndere og erfarne dampere, men Vaporesso brænder igennem med sin avancerede teknologi der sprænger de sædvanlige rammer for e-damp og tilbyder højkvalitative alternative til rygningens skadelige stoffer og dårlige lugt.

Med baggrund i et i 2006 grundlagt firma blev Vaporesso grundlagt i 2015 og er i dag en af markedets allerstørste nøglespillere med over 1000 patenter og en vækst der dag for dag sætter nye standarder, både dampmæssigt og økonomisk.

Med det særlige fokus på optimeret sikkerhed har Vaporesso skabt nye måder at dampe på i form af mere tætte og robuste tanke samt en forbedret hardwareopstilling i e-cigaretterne, der giver mindre spild af e-juice og dermed færre farlige situationer.

Med andre ord er det sikkerhed og skønne oplevelser forenet i en lækker e-cigaret, som du kan have med alle vegne.

Vaporesso emmer af e-muligheder

Ved at kombinere innovativ teknologi med sand passion for damp-håndværket er Vaporesso hurtig blevet synonym med global succes, der har skabt nogle af markedets bedste e-produkter.

Med 5 forskningsinstitutter over hele verden produceres der årligt over 125 mio. dampende unikke enheder der alle stiler mod en sikker og røgfri fremtid for alverdens rygere.

Med sit store fokus på udvikling der går hånd i hånd med højeste kvalitetskrav og vildeste kreativitet gør Vamporesso til et dampende teknologisk fyrtårn som andre brands forsøger at leve op til.

Med den perfekte blanding af vigtig viden, dampende disciplin og kolossal kreativitet forenes årelang innovation i en unik damp – ligesom den amerikanske drøm der kan lade enhver stige nye himmelhøjder ved hårdt arbejde og flid.

Den dampende amerikanske drøm

Som et forbillede for hele branchen har Vamporesso på få år udviklet sig fra en mindre lokal producent af e-udstyr til et globalt fyrtårn, ligesom den amerikanske drøm.

Med stor viljekraft og kolossal kreativitet har de skabt noget helt unikt der er en inspiration for hele branchen og produkter som man for få år siden kun kunne drømme om – og det stopper ikke her.

Dampens essens går entydigt i en retning – mod helt nye indtil nu uanede højder og mod fremtiden med Vaporesso.

E-cigaret kit fra Vaporesso

Det populære amerikanske mærke Vaporesso udmærker sig ved at have state of the art-teknologier implementeret i alle deres produkter, og de forsøger dermed at rykke grænserne for, hvad e-cigaretter kan.

Et af Vaporessos klare fokuspunkter i udviklingen af deres udstyr er, at sikkerheden er i orden. Der er altså blevet arbejdet med at gøre hardwaren ekstremt sikker, og det samme gør sig gældende for tankene, der er udarbejdet i et lækfrie designs.

Vaporesso startede i 2006 en virksomhed i dampmekkaet Shenzhen i Kina, hvor de hurtigt begyndte udviklingen af e-cigaretter, der levede op til deres høje krav om sikkerhed og kvalitet.
Vaporesso steg hurtigt til tops i den store dampverden og har i dag et meget stort sortiment til aldeles fornuftige priser.

Vaporessos ultimative mål er at optimere sikkerheden og kvaliteten på markedet, så forbrugere kan vide sig sikre på, at de produkter, de benytter, ikke blot er funktionelle, men også i den bedste kvalitet.

Derfor kan man på Vaporessos officielle hjemmeside finde alle certifikater over hvilke undersøgelser, deres produkter gennemgår. Vaporesso er understøttet af materialeundersøgelsen MSDS, Material Safety Data Sheet, der undersøger de materialer, der er blevet benyttet for at producere de forskellige e-cigaretter.

Dertil er de også understøttet af RoHS-testen, der undersøger alle produkterne for skadelige kemikalier. Alle Produkter fra Vaporesso testes desuden udførligt, før de sendes ud til forhandlere verden over.

Vaporesso findes i mange forskellige modeller; blandt andet Vaporesso Revenger, Vaporesso Target, Vaporesso Switcher, Vaporesso Tarot Nano, Vaporesso Swag og Vaporesso Attitude, og flere fås også i mini-udgaver.

Du får selvfølgelig også et hav af separate tilbehørsdele som coils og tanke; f.eks. Guardian og Cascade.

Se alle vores e-cigaretter til nybegyndere