VISION BATTERI

Vision er en lidt mindre producent på e-cigaretmarkedet, men det betyder bestemt ikke, at kvaliteten ikke er helt i top. Vision arbejder konstant på at udvikle produkterne, og især batterierne er virksomheden kendt for at være skarp på.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VISION BATTERI Der er 3 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 89 Kr.

eGo batteri 1100 mAh
eGo batteri 1100 mAh

  eGo batteri 1100 mAh

  Gratis Fragt

  VISION BATTERI 1283

  EGO Batteri 1100mAh fra Vision Specifikationer:1100 mAh. Rubber, gummibelægning 3-5 hurtige tryk på knappen henholdsvis låser eller låser batteriet op. Længde totalt ca. 97 mm. Diameter totalt ca. 14 mm. Ego og...

  99 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Vision batteri til din e cigaret

  Virksomheden ligger i mekkaet for e-cigaretter, nemlig Shenzhen i Kina, og hos Vision skaber man jævnligt nye og unikke produkter, som er værd at holde øje med.

  Faktisk helt siden 2007 har Vision været med til at revolutionere markedet for e-cigaretter og i særdeleshed batterier, og produkter fra Vision er derfor et naturligt valg, hvis man ønsker et sikkert og pålideligt af høj kvalitet.

  Virksomheden arbejder med at inddrage deres kunder i udformningen og udviklingen, hvilket også ses tydeligt i de færdige produkter. Ud over at være en interessant måde at arbejde på er det også en garanti for kunderne for at få et produkt, som kvalitetsmæssigt er fuldstændigt til at stole på.

  Leder du efter et produkt, som er fornuftigt, nytænkende og resultatet af en enestående udviklingsproces, er Vision altså den helt rigtige vej at gå.