VAPTIO POD KIT

Selvom den første moderne e-cigaret blev fremstillet i år 2003, kom den kommercielle succes først omkring 10 år senere, indtil damp og e-cigarettens popularitet i dag har spredt sig med lynets hast til hele kloden grundet deres status som det sunde alternativ til nikotincigaretter.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VAPTIO POD KIT Der er 1 produkt.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 189,00 Kr.

Vaptio Razor Kit
Vaptio Razor Kit

  Vaptio Razor Kit

  Gratis Fragt

  VAPTIO POD KIT DK1405

  Razor Kit fra Vaptio Specifikation0,8O coil, overlegen smag og massive dampe Indbygget 550mAh batteri med maksimal udgangseffekt på 11,5W 2 ml toppåfyldningspatron, praktisk magnetisk forbindelsesdesign Tryk tredobbelt på ildknappen for...

  199 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Vaptio Pod Kit – temperatur og smag for bedste damp

  I sagens natur er der på meget kort tid kommet mange producenter til, hvor mange blot er redet med på bølgen og mere eller mindre blot har kopieret andres koncepter. Her er Vaptio dog en undtagelse, der har fundet en niche på et marked præget af dampende udvikling og nytænkning.

  Dampende niche

  Vaptio blev først grundlagt som brand i år 2014 med hovedkvarter i Seattle efter at populariteten og efterspørgslen for e-damp var eksploderet. Med andre ord var der hurtigt mange penge at tjene overalt, hvilket også gjorde at der blev lavet meget masseproduktion og at mange nye brands skød frem. Her fik Vaptio en dampende åbenbaring til at komme ind på markedet, da der ifølge dem ikke var nok fokus på dampens smag.

  Mange producenter udbød enkelte e-cigaretter og e-væsker, men indtil dette firmas grundlæggelse havde ingen producenter haft fokus på sammenspillet mellem disse. Måske er en vapor eller en smagsoplevelse i sig selv lækker og indbydende, men sammenspillet mellem disse påvirker den endelige smagsoplevelse meget, der jo helst skal være god. Hvis en af disse ikke fungerer i samspillet, bliver smagen og oplevelsen dårlig.

  Som led i deres research for den perfekte smagsoplevelse fandt Vaptio hurtigt ud af at dampens temperatur har stor betydning. Dette har resulteret i flere vapors, der kan indstilles nøjagtigt til disse temperaturer og har op til 5 gange højere præcision i forhold til almindelige systemer og giver derfor de bedste damp- og smagsoplevelser.

  Når produkterne er gennemtestede i forskellige laboratorier i hovedkvarteret, sendes de i produktion i Kina, og bagefter er de klar til den endelige prøve, nemlig forbrugernes bedømmelse af et bestemt produkt. Og herefter tager Vaptio gerne mod forbedringsforslag fra forbrugerne, så de kan blive endnu bedre.

  Fra start af har det været Vaptios mission at udvikle vapors der giver den bedste smagsoplevelse med basis i både e-juicen og maskinen, og det har resulteret i flere fantastiske maskiner og eminente e-væsker der lader dampen stige til nye højder – med andre ord den perfekte kombination af videnskab, vaping og vildskab.

  Vaptio Pod Kit

  Med et lækkert Pod Kit fra Vapito bliver dit rygestop en dampende succes med det samme. Denne type anbefales især til begyndere, da der er få komponenter at holde styr på, og de er samtidig supernemme at bruge.

  Modsat almindelige e-cigaretter sidder tanken indeni batteriet, hvilket ikke kræver den store vedligeholdelse, og man skal blot skifte tanken for at skifte smagsoplevelse, eller når den begynder at smage dårligt. Modsat kraftigere e-cigaretter har man med en pod kun batteriet og poden at arbejde med, hvilket gør den meget nem at bruge.

  Som allerede nævnt er den velegnet til nybegyndere, men den er også god at have med på farten, da den er lille, nem og handy – lige til at putte i lommen. Når du begynder at dampe rigtig meget, kan det dog blive en udfordring at få den til at holde hele dagen, men den kan altid oplades.

  Ligeledes producerer den heller ikke så meget damp som de store modeller. Det er naturligvis smagssag hvor meget damp man foretrækker, men vi tør godt love at du først bliver bidt af at dampe når du har købt et Vaptio Pod Kit. Vi gør det Easy to Smoke Vapito.

  Vaptio = Easy to Smoke

  Easy to Smoke var en af de første til at se dampens potentiale som alternativ for de skadelige cigaretter i Danmark. Vores fokus har altid været kvalitet og gode forbrugeroplevelser, hvilket også er grunden til at vi har valgt at tage Vaptio-produkter ind i vores skønne og allerede store sortiment.

  Vaptio er ikke bare en leverandør af Pod Kit og andet, men et stort brand med en klar mission hvis værdier afspejler vores. Selvom de allerede lægger brand til flere globale damp-patenter, investerer de stadig store summer i nyudvikling og undersøger effekterne af damptemperaturernes indvirkning på de forskellige smagsoplevelser.

  Det er gennemtænkt kvalitet for de bedste dampoplevelser til de bedste priser, og derfor har vi bl.a. valgt den skønne Vaptio Razor Pod med en stor batterikapacitet på 550 mAh der kan give store skønne dampende skyer og fantastiske smagsoplevelser.

  Dette kvalitetsbevidste brand giver dig mest mulig damp for pengene. Ud over optimale smagsbetingelser og stærk innovation kombineret med den nyeste teknik gør Vaptio til en dampfaktor som man ikke kan komme uden om. Tag allerede nu et kig, og du vil opleve damp på en helt ny måde. Vi tager løbende nye e-varer ind i sortimentet, så du altid kan få det bedste.