POWERBANK

Uanset om det er normal hverdag eller under Coronaens rygende isolation, er vi mennesker på farten og har behov for at være mobile på flere måder. Og hvorfor ikke unde dig selv det bedste til en så billig pris, at både oplevelse og pris brænder sig fast? Her er Kick Max Vape svaret på dine dampdrømme, da Kick Max pods kan åbne op for helt nye muligheder.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

POWERBANK Der er 2 varer.

Aktive filtre

8311129604100
KICK MAX - K-POWER BANK ETUI
  • -60%
  • -60%

KICK MAX - K-POWER BANK ETUI

Gratis Fragt

POWERBANK 101720

KICK MAX - K-POWER BANK ETUI Med en størrelse på 131 mm. i højden, 59 mm. i længden og 18 mm. bred. Er K-Power er ikke større end en de fleste smartphones, hvilket gør den let at have med sig på farten. Samtidig med den kompakte størrelse, vejer...

114 kr
285,00 kr Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Kick Max Power Bank – Få det bedste til brændende billig pris

Med den kombineret power bank Kick Max og etui til din KICK MAX e cigaret er du klar på enhver dampudfordring, uanset om der bare skal dampes i ro og mag derhjemme eller du lige skal have et hurtigt sug på farten. Tilmed kommer kick max kit med Kick max oplader og K-power bank etui. Med en batterikapacitet på 2500 mAh kan den give dig op til 6 opladninger af din KICK MAX. Kick max e cig er svaret på dine dampende drømme, og det er ikke bare dampende dejligt, men nemt og ligetil. Med Kick max e cigaret stiger dampen til nye højder, og e cigaret kick max er nøglen til bedre damp. Lige så høj dampen stiger, lige så lav er kick max pris.

Powerbank Kick max

Power banken indeholder tilmed en ekstra pod og kan oplade andet hardware både via usb-udgangen samt trådløst- uanset metoden er du sikker på en lynhurtig opladning. Derudover kan K-power også oplade andre elektroniske apparater som mobiltelefon, hovedtelefoner eller andre e-cigaretter. De mange positive positive kick max pod review taler deres eget tydelige sprog, da kick max pod system er noget af det ypperste som markedet kan tilbyde.

Læs mere: Kick Max Pod

Med dens store kapacitet er du næsten sikker på aldrig at løbe tør for batteri, og med plads til ekstra pod kan du altid have en reserve lige ved hånden. Og med den innovative pass-through funktion har du tilmed mulighed for at dampe under opladningen. Kick Pod trådløse opladning understøttes ved hjælp af den nyeste QI teknologi ved at placere dem på "lyn" ikonet. Med Kick Max pod kit er du altid dampende mobil.

Læs mere: Kick Max kit