KANGERTECH BATTERI

KANGERTECH BATTERI

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Kangertech er et utroligt populært mærke med et bredt udvalg af batterier. Virksomheden har i mange år været ekspert inden for udstyr til dampning og er efterhånden en af de helt store spillere på markedet inden for både design, kvalitet og holdbarhed. 

 

Kangertech har siden 2007 produceret e-cigaretter og tilbehør og er dermed en af de virksomheder, der har størst erfaring på markedet for batterier, coils, tanke m.m. Virksomheden er desuden kendt verden over for et lækkert design og en høj driftssikkerhed.

 

Batterierne fra Kangertech egner sig rigtig godt til dampere med en mindre e-cigaret, som ønsker at opnå den helt optimale funktionalitet samt komfort helt i top. Selvom Kangertech-batterierne ikke er de største på markedet, fås de i helt op til 1300 mAh. Det betyder, at batteriet er kraftigt, kan holde længe og samtidig leverer en god og kraftig damp og smag.

 

Køber man et Kangertech-batteri, kan man altid være sikker på at få et produkt, der lever op til den allerhøjeste standard, og batterierne er naturligvis genopladelige.