Du kan vælge mellem mange forskellige smage fra nedenstående leverandør. ALTID GRATIS FRAGT.

Vapeson e væske           Sundbygaard e væske           Liqua e væske

Trustpilot anmeldelse 1

Trustpilot anmeldelse 2

Trustpilot anmeldelse 3

Det ser ud til, at nye tilgange til holde op cigaretter overflade hver dag. Fra hypnose til akupunktur, folk er villige til at prøve noget, der vil hjælpe befri dem for de sundhedsmæssige problemer forbundet med rygning. Mens de fleste undersøgelser viser, at holde op kolde Tyrkiet er den mest effektive teknik, er det også den mest vanskelige. Mange potentielle kvitter bare brug for lidt hjælp udefra. Det kan være damp cigaret.

De to rygestop hjælpemidler, der har modtaget mest pressen og har ry for at være effektiv er nikotinplastre og nikotin tyggegummi. I hjertet af begge disse metoder er ideen om at ændre, hvordan nikotin er leveret. Ved ikke at skulle ryge tobak for at modtage sin ingrediens (nikotin), er de negative sundhedsmæssige virkninger af rygning afværget. Mens disse to fremgangsmåder har arbejdet for mange kvitter, for nogle der er en tilbøjelighed til at glide op og røg i forbindelse med brugen af ​​damp cigaret. En af grundene mest citerede for denne tendens er, at mens personen modtager nikotin, de ønsker, de savner processen og sociale aspekter af rygning.


Damp cigaretter

For nogle rygere, der tager en pause til at gå have en damp cigaretter er, hvad der får dem gennem arbejdsdagen og affyret et stykke tyggegummi er bare ikke det samme. Ligeledes nogle mislykkedes quitters har bemærket, at de savner de sociale aspekter af rygning, mens ud med venner, især hvis de er omkring damp cigaretter. For disse mennesker, en forholdsvis ny tilgang - tobak fordampning - kan være billetten til sidst holde op cigaretter.

e cigaret startpakke

E damp

Tobak fordampning er en ny rygning alternativ, som er hurtigt stigende popularitet. Fordampning eller fordampning er processen med at føre varm luft (genereret af en fordamper) gennem plantemateriale og indånde resultatet. Ved præcist at styre lufttemperaturen, disse er i stand til at generere e damp indeholdende nikotin. Men denne e damp ikke indeholder skadelige kræftfremkaldende stoffer og tjære, der findes i røg. Dette skyldes det faktum, at dette frigør de aktive bestanddele ved en meget lavere temperatur end det punkt forbrændingen så ingen carbon brændes.

Damp e cigaret

For at fordampe du blot tobak og en damp e cigaret. Der er en bred vifte af dem tilgængelige i dag, men alle af dem har en slags påfyldning kammer eller disk, hvor tobakken er anbragt. Brugerne kan enten fylde dette kammer med deres foretrukne ren tobak eller købe fyldte diske fra producenten af ​​fordamperen. Når den varme luft genereret fra den passerer gennem kammeret eller disk fyldt med tobakken nikotin frigives til forbrug.

Damp shoppen

Der er omkring 25 e-cigaret modeller på markedet i dag spænder fra 50 damp shoppen. Mange modeller har digital temperaturkontrol og genopladelige batterier, hvilket giver brugerne fuld kontrol over, hvornår, hvor og hvordan de fordampe deres tobak. Nogle enheder har ballon systemer, hvor poser kan deles mellem venner, mens andre enheder er "direkte inhalerer" og mere egnet til personlig brug. Den bedste del for mange quitters er, at processen er mere tilfredsstillende derefter bruge et plaster eller tyggegummi; Der er både et rituelt og social komponent, der er klart mangler i andre rygestop hjælpemidler.

E cigaret damp

e cigaret damp ligner andre ikke-kræftfremkaldende levering tobak systemer ved, at brugeren modtager de ønskede komponenter i anlægget uden de skadelige biprodukter af indånder røgen. Hvad kan i sidste ende gøre fordampning mere effektiv er dens evne til at udfylde de ikke-kemiske hulrum, e cigaret damp er det eneste rigtige.