NORDIK E-PODS KIT

Skal det være nemt, bekvemt og hurtigt at komme til at dampe, hvor end du er, så er e-pod-kittet fra Nordik et helt oplagt valg. Kittet med e-pods er desuden perfekt til nybegynderen, og produkterne fra Nordik er generelt udført i et fantastisk design og er superkompakte og brugervenlige. Du kan naturligvis også købe nordik e cigaret uden nikotin. Læs mere >>

NORDIK E-PODS KIT Der er 1 produkt.

Aktive filtre

  • Mængderabat!
0 Anmeldelse(r)

Nordik e-pods kit

Gratis Fragt

NORDIK E-PODS KIT 18519

E-cigaret kit fra Nordik E cigaret kit kommer i en række forskellige smagsvarianter og nikotinstyrker, lige fra tobak, over mentol, til eksotiske frugter - du er sikker på, at der er en smag, du vil elske. Pakken indeholder: Nordik...

145,00 kr.
Læg i kurv

Super simpel damp med Nordik e-cigaret kit

Selve kittet fås i farverne blå, sort og sølv, og i den samlede pakke medfølger Nordik Kit (380mAh), e-pod med 1,5 ml. Nordik e-væske, USB-kabel og en brugsanvisning.

De små e-pods er nemme at klikke i kittet og er klar til brug direkte fra pakken. Væsken er lukket inde i e-pod’en, og derfor skal der ikke bruges tid på genopfyldning eller spildt e-væske – der skal simpelthen bare klikkes en ny e-pod i kittet, og så er det igen klar til brug. Nemmere bliver det ikke!

En fremragende dansk e cigaret

I virksomheden Nordik er de noget nær eksperter inden for tobak og nikotinholdige produkter, og deres e-juice produceres i Danmark og er af højeste farmaceutiske kvalitet. Væskerne overholder naturligvis gældende lovgivning og fremstilles under ordnede forhold.

Ønsker du at begynde eller fortsætte med et rygestop, vil de enestående smage og nemme og brugervenlige produkter fra Nordik være et rigtig godt alternativ, som med garanti vil give dig en højst tilfredsstillende dampoplevelse.