NORDIK E-PODS KIT

Her får du det ultimative enkle dampsæt med en e-cigaret med mest power – ultrakompakt og brugervenligt. Dette podsystem henvender sig til nye dampere, da det er den enkleste måde at påbegynde sin rejse ind i dampenes verden. Og så naturligvis bare til dampere der ønsker at bibeholde den nordiske minimalistiske stil i sit e-kit. Med e-cigaretter fra Nordik kan du påbegynde og holde et rygestop, både med og uden nikotin.
Læs mere >>

NORDIK E-PODS KIT Der er 1 produkt.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 30 Kr.
PR STK. 130 Kr.

Nordik e-pods kit
0 Anmeldelse(r)

Nordik e-pods kit

Gratis Fragt

NORDIK E-PODS KIT 18519

E-cigaret kit fra Nordik E cigaret kit kommer i en række forskellige smagsvarianter og nikotinstyrker, lige fra tobak, over mentol, til eksotiske frugter - du er sikker på, at der er en smag, du vil elske. Pakken indeholder: Nordik...

Super simpel damp med Nordik e-cigaret kit

Selve kittet fås i farverne blå, sort og sølv, og i den samlede pakke medfølger Nordik Kit (380mAh), e-pod med 1,5 ml. Nordik e-væske, USB-kabel og en brugsanvisning.

De små e-pods er nemme at klikke i kittet og er klar til brug direkte fra pakken. Væsken er lukket inde i e-pod’en, og derfor skal der ikke bruges tid på genopfyldning eller spildt e-juice – der skal simpelthen bare klikkes en ny e-pod i kittet, og så er det igen klar til brug. Nemmere bliver det ikke!

En fremragende dansk e cigaret

I virksomheden Nordik er de noget nær eksperter inden for tobak og nikotinholdige produkter, og deres e-juice produceres i Danmark og er af højeste farmaceutiske kvalitet. Væskerne overholder naturligvis gældende lovgivning og fremstilles under ordnede forhold.

Ønsker du at begynde eller fortsætte med et rygestop, vil de enestående smage og nemme og brugervenlige produkter fra Nordik være et rigtig godt alternativ, som med garanti vil give dig en højst tilfredsstillende dampoplevelse.

Her finder du alle vores e cigaretter startsæt.

Nordik – Minimalistisk kvalitet til ekstraordinære e-oplevelser

Nordisk minimalistisk enkelthed

Når dampen skal stige og cigaretterne skoddes, har du mange muligheder. Målet er fast, men vejen uklar. Vi anbefaler derfor at du starter med epods fra Nordik, hvor du bare skal klikke og så kan din damp ellers begynde uden kamp.

Hos Easy to Smoke har vi udvalgt kittet i sort, blå og sølv, og der medfølger et Nordik Kit (380mAh), en e-pod med 1,5 ml. e-væske samt et USB-kabel og en dansk brugsanvisning. Ligeledes er den sikker at bruge da de påfyldte e-væsker er i et lukket system, og e-poden skal blot udskiftes med ny smag i ny og næ. Med andre ord får du her et lækkert design der tiltaler alle sanser – mere dampende, nordisk eller nemmere bliver det ikke. Når du har købt dit nordik kit, har du kun brug for lidt refill, hvilket igen er mulighed for nye dampende oplevelser til de laveste priser.

Kits der kradser i halsen

Easy to Smoke kan som forhandler og anmelder af Nordik e-pods og e-cigaretter kun give denne damp vores varmeste anbefaling. Sjældent har vi oplevet mere lækkert frisk krads i halsen eller mere sjov i forbindelse – alt sammen med smagen af tobak og nikotin i bedste behold af højeste farmaceutiske standarder til laveste priser.

Med andre ord bliver det ikke enklere eller mere dampende lækkert med e-pods fra Nordik.